20cm Plastic Unisex jucarii haioase Rechin Figuri de Animale Grabber Claw Joc Snapper Ridica Gheara Noutate Copii Cadou de ziua 2019

22.79lei

40.01lei

-43 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Rechin Figuri De Animale Grabber Claw Joc Snapper Ridica Gheara Noutate Copii Cadou Descriere: Caracteristici:

1. FINAL de Rechin JUCĂRIE PLAYSET .Acest lucru este cu adevărat cel mai bun playset cadou pentru orice baieti sau fete!

2.AMUZANT MÂNĂ cu GHEARE GRABBER JUCARII - Ridica Rechin mici figuri, luptă prietenii sau părinții cu aceste distractiv grabber gheare!Moduri de a se bucura de aceste buton unic-activat fălcile sunt nelimitate.Chiar și părinții vor iubi joc cu aceste jucarii!

3.EDUCAȚIONALE și de DISTRACȚIE pentru Copii va fi capabil de a practica abilitățile motorii fine cu angajarea gheara fălcile.Cifrele invata pe copii diferite forme și caracteristici de dinozauri, făcându-l un joc distractiv și educativ pentru copii!

4.MARE CADOU - Rechin joc este un joc de petrecere și distracție noutate cadou pentru copii.Cadoul Ideal pentru decor petrecere, zi de naștere, cadou de Craciun, cadouri de crăciun, de clasă școală recompense, Rechin petrecere tematică și orice alte sărbători cadou pentru copii.Recomandat pentru vârstele de 5 și în sus!

Caietul de sarcini:

Material material: Plastic

Dimensiune produs: 20cm*9cm*6cm

Varsta potrivita: vârstele de 5 și până

Incluse: 1 x Rechin Figuri de Animale de jucărie

Etichete: rechin jucărie, jocul toaletă, bomboane grabber mașină, mazăre popper, rugby super, antistres rechin, presiunea de pușcă, grabber, joc battleship, grabber jucărie

Intervalul De Vârstă > 3 ani
Baterie no
8 copiilor jucării
9 instrumente de învățare
3 jucarii pentru copii
1 Jucarii educative pentru Copii
4 Jucarii Pentru Copii
Mfg Număr De Serie JUCĂRIE
2 jucarii pentru copii 2019
7 jucării distractive
Tema Animale
Plastic Tip PP
Gen Unisex
Avertizare NO
6 Aparat de fotografiat de jucărie
Material Plastic
Animale Dinozauri
Dimensiuni 20cm*9cm*6cm
Numărul De Model JUCĂRIE

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea