27 Inch, 1920 1080p TFT/LCD Curbat Monitor PC 144HZ HD Display de Jocuri Q27 pe Ecran Desktop VGA/HDMI Interfață

915.14lei

1 005.65lei

-9 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

27 Inch, 1920 1080p TFT/LCD Curbat Monitor PC 144HZ HD Display de Jocuri Q27 pe Ecran Desktop VGA/HDMI Interfață Ultra Slim Design.Compatibilitate sistem de OPERARE - Windows 10, Windows 8, Windows 7, macOS High Sierra, macOS Sierra, OS X El Capitan Ultra Slim Profil Contemporan Elegant Design Slim Bezel cu Metal de bază ; Raport de Contrast Dinamic: 3000 de : 1 HDMI și VGA la 75Hz Rata de refresh.Luminozitate: 250 cd/m2, culori: 16.7 M (6-bit Hi-FRC) Lumina Albastra Shift Reduce monitoare cu lumina albastra pentru a te proteja de oboseala ochilor, iritație și tulpini.Acest lucru vă permite să lucreze pe documente, viziona filme sau juca jocuri mai confortabil pentru perioade lungi de timp.

27 inch cu ecran curbat de afișare:

Dimensiune: 27inch Culoare: Negru/alb Luminanță:

400cd/m2 de Eficiență Energetică: consum redus de energie Rata de Refresh: 75Hz/144HZ/165HZ Tip Panou: SPVA Rezoluție ecran: 1920*1080 Vizibil Unghi: 178°/178° Dinamic Ridicat Comparație: 30000000:1 Timp de Raspuns: 2 ms (Gri La Gri) Interfață de Tip: VGA/HDMI Brand: AOTESIER Dot pitch: 0.2483x0.2483mm Panou tip: LED/LCD Specificații referitoare la Alimentare: 100V-240V(DC) marea BRITANIE,AU,SUA,UE

Despre Taxs

1. Cumpărătorii sunt responsabili pentru plata impozitului implicate, cum ar fi taxele de import, TVA etc.

2. Dacă aveți cerințe speciale, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi atunci cand faci comanda.

3. Datorită fiscal, cumpărătorul refuză de a primi bunuri, cumpărătorul trebuie să responsabila pentru transport de marfă înainte și înapoi.Mulțumesc pentru cooperare.

Despre Plată

1. Am prefera plata prin ESCROW, care este de securitate pentru tine.

2. Pls asigurați-vă că adresa de livrare, codul poștal și tel-număr sunt corecte înainte de plată.

3. Cumpărătorii sunt responsabili pentru toate personalizate suplimentare, comisioanele, taxele de brokeraj, taxe vamale și taxe de import în țara dumneavoastră.

4. Avem, de asemenea, poate accepta plata prin Paypal, daca crezi ca Paypal este convenabil pentru tine de a comanda.

5. Bine ați venit să ne contactați prin chat instrument direct sau lăsați un mesaj dacă ordinea în vrac.

6. Restituirea se va face prin ESCROW pe Balioilhaircare.ro sau prin Paypal.

Despre Vamale

1. În general, produsele pe care le declara sunt mini pc sau TV box sau set top box, cu o valoare cuprinsă între 20 de dolari și 100 de dolari, dar noi vrem să te ajutăm să reducă taxa, nu suntem responsabili pentru tarifare, și cumpărătorul va fi pe deplin responsabil pentru plata cheltuielilor aferente, cum ar fi comisionul de distribuție, taxa de depozitare, de brokeraj taxă, impozit sau taxa pe valoarea adăugată, etc.

2.Dacă aveți orice cereri speciale de preț, vă rugăm să lăsați un mesaj cu noi atunci când comanda.

3.În cazul în care cumpărătorul refuză să accepte bunuri ca urmare a tarifare probleme, cumpărătorul va fi pe deplin responsabil pentru returnarea mărfii.

4.Vă mulțumesc foarte mult pentru cooperare.

Despre Livrare

1.Vom trimite la adresa cumparatorului specificate pe express.Vă rugăm să verificați numărul dvs. de telefon / adresa / oraș / cod poștal să asigurați-vă că se potrivește cu adresa de livrare.

2. Nu putem controla timpul de livrare pentru că este manipulat de către un serviciu terț.Dacă pachetul nu reușește să ajungă în timp de așteptat, vă rugăm să ne contactați, vom prelungi termenul de livrare înainte de a exista este o dispută, și va încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să vă grăbiți.

3.De obicei, ne va livra bunurile gratuit la o viteză mai mare, cum ar fi DHL, EMS, FedEx, express tren, etc., în funcție de diferite țări și regiuni.Dar pentru acele zone, trebuie să livreze mărfuri în mod gratuit prin scrisoare recomandată, care va fi lent pentru bitexpress, DHL, FedEx, sau puteți crește, de asemenea, la distanță suplimentar cost.Vă mulțumesc pentru înțelegere.Toate produsele vor fi ambalate pentru a se asigura că acestea ajung în stare bună.

Feedback-ul

1. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

2. Dacă sunteți mulțumit cu ei, vă rugăm să leasing de 5 stele feedback-ul pozitiv

3. Feedback-ul negativ sau scăzut DSR nu rezolva orice probleme de fond al sistemului.Dacă aveți o problemă, vă rugăm să ne contactați prin e-mail în primul rând și să ne dea posibilitatea de a rectifica în mod rezonabil într-o sumă rezonabilă de timp.Vom încerca să răspundă cât mai curând posibil, și suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri.

4. Pentru unii factori necontrolabili, elementul poate fi deteriorat în timpul transportului.Dacă primiți un element rupt, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom investiga și înlocuiți-o, dacă aveți orice alte întrebări, vă rugăm să ne e-mail.va vom raspunde within24 ore sau mai puțin.

Etichete: extern monitor 4k, 144hz ecran, aun display lcd, panoul monitor curbat, suport pc gaming, display lcd, monitor pc, Monitor de 144hz, monitor, monitor aoc 144hz 1ms

Certificare CE
Tip De Interfață HDMI
Data De Lansare 2017
Tip Panou TFT
Timp De Răspuns 8ms
pixel pitch 0.276 mm
Built-In Difuzor No
Unghi De Vizualizare Vertical 178°
Origine NC(de Origine)
Tip Ecran Ecran Standard
Negru și Alb Timp de Raspuns 0 ms
Cerere Desktop
Produse De Stare Stoc
culoare Alb și Negru
Raport De Afișare 16
Nume De Brand SI LI JUN
Dimensiunea De Afișare 27"
Raport De Contrast 1000
Luminozitate 500cd/m
Unghi De Vizualizare Orizontal 178°
Rezoluție 1920 x 1080
Numărul De Model Q27

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea