5.0" Original Module Pentru Lenovo Vibe P1m Display LCD Touch Screen P1ma40 P1mc50 Înlocuitor Pentru Lenovo Vibe P1m Display LCD

79.53lei

88.37lei

-10 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Ecran pentru Lenovo p1m Display

Memento-uri:

1) va garantam orice daune din cauza accidentelor de navigație, dar video de deschidere a coletului trebuie să fie furnizate în termen de 48 de ore după ce a primit.

2) nu Putem acoperi erorile de utilizare.

3) piesele Noastre de calitate în mod constant conduce industria, pentru că avem cel mai robust procese: Toate Screen sunt testate riguros, am certificat, și susținută de garanția noastră.

Ecran fara Rama : Display LCD Touch Screen.Nu foarte ușor de instalat bine de o mână nouă.Dacă nu ați avut nici o experiență despre asta, noi nu sugerăm să-l instalați de unul singur.Display si touch screen este asamblat împreună, nu separat.Ecran cu Rama : Display LCD Touch Screen Mijloc Cadru.Usor de instalat, persoana care nu a avut nici o experiență de a instala, de asemenea, pot termina de sine.

1.Foto / Receptor net / Pe-asamblate.100% Testate.

2.Cablu Flex&Connect/nivel Ridicat de material pentru cablu flex.

Etichete: folie lenovo vibe p2, strat lenovo vibe p2, caz pentru lenovo p1ma40, caz pentru lenovo vibe p1m, tastatură blackberry, lenovo a5000, p1m ecran, baterie lenovo vibe p2, lcd lenovo, vârstnicul telefon

Material IPS
culoare Negru/Alb
Funcția Reparații Replacment piese
Ecran Tactil De Tip Ecran Capacitiv
Element Stare Noi
Compatibil Marca Lenovo
Numărul De Model P1m P1mc50 P1ma40 P1mc50
Dimensiune 5 inch
Ecran > 3"
QC Testat înainte de Expediere
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand srjtek
LCD Kit Da
Rezoluție De Afișare 1280x720

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea