En-Gros De Gene Pachet Cutie De Pastile Genelor Cutii De Ambalare Vrac Genele Cutii De Depozitare Caz Goale Gratuit Personalizat Private Label

62.60lei

89.44lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

RM42524299404919275

Personalizate Private Label ! ! !

1. dacă achiziționați 50pcs și de mai sus, putem personaliza etichetele pentru tine pentru gratuit, dar trebuie să ne contactați imediat, trupa numele și informațiile de contact ale firmei într-o singură zi, și să păstreze contactul cu noi, avem nevoie de tine pentru a confirma design-ul final al labes.În caz contrar, vom implicit că nu aveți nevoie de etichete, doar de transport maritim sticle.

2. Desigur, puteți cumpăra doar genele pastile fără personalizarea etichetei, doar alege culoarea și cantitatea dorită și loc comanda.

3. Atunci când cantitatea de cumpărare este mai mică decât 50pcs, prețul de etichete personalizate va fi mai mare decât prețul de non-etichete personalizate.

4. Dacă numărul de sticle este mai mică decât 50pcs, dar doriți să personaliza cu autocolant, aveți nevoie de a re-cumpărare și se adaugă # etichetă personalizată # la Cosul de cumparaturi pentru a plăti pentru ea, apoi, imediat, contactați-ne nume de brand de afaceri și informații de contact.

Despre Etichete Personalizate

1. Odată ce designul final proiectul este confirmat, comanda nu mai poate fi anulat.Odată ce proiectul de design este confirmată, vom începe imprimarea etichetelor pentru tine.Ai anulat comanda, dar eticheta a fost tipărită, care ne va provoca o mare pierdere.

2. Timpul de pregătire al logo-ul personalizat va fi mai mult decât că, fără personalizare, astfel încât vă rugăm să fie pacient și așteptați pentru bunurile să fie expediate.

3. Vă rugăm să ia în considerare cu atenție dacă aveți nevoie pentru a personaliza logo-ul conform descrierii de mai sus.

Se Amestecă En-Gros De Lovituri De Bici Cutie Goala(Fara Gene)

Forma unica, da gene false un aspect unic.

Atunci când alegeți alte cantități, vă rugăm să plasați o comandă mai întâi și nu plătesc, spune-ne cantitatea de care aveți nevoie, și vom ajusta prețul pentru tine.

Dimensiune Produs

1.Pastila sticla inaltime 15cm;

2. Dimensiunea gura sticlei este de 5,6 cm, iar dimensiunea partea de jos a sticlei este de 4,3 cm.

Produsul Include:

Doar Cutia,nu de lovituri de bici și tava.

Q1: CUM pot TRIMITE INFORMAȚIILE MELE de la COMANDA?

A1:După ce vă plasați Autocolant Personalizate comandă, vă Rugăm să oferiți confirmă detaliile de cumpărare.Pur și simplu Ne-a Trimis cu informații de Proiectare.

*Nu e-mail pentru detalii despre design-ul.Este responsabilitatea dumneavoastră de a-mi trimite toate informațiile.

Q2: ce se ÎNTÂMPLĂ DUPĂ CE-și PREZINTE INFORMAȚIILE MELE?

A2: ➤După ce am primit toate informațiile dvs., voi personaliza design-ul și a trimite un preview pentru tine pentru aprobare.După ce ați primit o previzualizare, veți primi unul gratuit rundă de revizii la cerere orice modificări minore, cum ar fi culoarea, greșeli de tipar și-ca.

➤COMENZI de IMPRIMARE: Odată ce ați da permisiunea de a imprima, voi începe procesul de imprimare.Veți primi un e-mail cu un număr de urmărire odată ce comanda de nave.

➤DESIGN COMENZILE: Odată ce-ai dat aprobarea finală pentru design-ul, voi trimite final de imprimare fișier la un e-mail separat și aproape comanda.

➤ Dacă mai aveți întrebări despre acest serviciu, vă rugăm să Ne Contactați~

RM42524299404919277

Etichete: personalizate private label, private label rochie, cutie pach, lash cazuri de ambalaj din material plastic, lash cartea pachet, mare de gene cutie, vrac mult, 3d fibre, gene individuale cutie pachet, lash logo-ul

Gene False Stil Alte
Include singura cutie
Tip De Element Gene False
Dimensiune 1 Pairs Eyelashes Paper Boxes
False Tip P Alte Gene False
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand GIVENONE
Gene False Material Alte
Gene False Fel Benzi De Lovituri De Bici
Banda Genelor False Alte
Procesul de fabricație Masina De Facut
Numărul De Model Gene Pachet Cutie
Produs Cutie De Pastile Forma Genelor Pachet
Fals P Lungime de mai sus 1,5 cm
Cantitatea 4/10/20/30/50 Buc

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea