2 buc Set Macrame din Bumbac Mandala Tapiserie de Perete Agățat de Mână-țesute Turtle Frunze Camera de zi Dormitor Decorare Nunta, Decorare

59.54lei

79.41lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Facut cu 4mm naturale cordon de bumbac, aceste boem inspirat macrame draperii de perete au fost țesute, împletite și înnodate într-un model complicat detaliază un amestec de forme și texturate încântare.Partea de jos a piesei a fost terminat off cu un franjuri margine.Toate macrame draperii au fost construite robust și poate fi de perete atârna de o frânghie, care este înfășurat în jurul unui lemn natural diblu.Utilizați această decorative de perete pentru a adăuga perfect boho vibe la orice galerie de perete, dormitor, camera copiilor sau camera de zi.

Detalii Produs:

Material: inel de Fier, Dantela Ciucure, Frunze Artificiale

Dimensiuni: Inaltime 70cm, Latime 30cm

Culoare: Ca imagine

Notă:

1.Din cauza dimensiunii măsurători sunt lucrate manual, deci nu poate fi de 3-5CM de eroare.

2.Vă rugăm să înțelegeți că de iradiere lumina sau a ecranului de computer diferența, așa că nu pot garanta fotografii și culoarea reala este de 100% la fel.

3.Stil național tapiserie, potrivit pentru decorațiuni interioare, stabilite de nunta, etc...Dacă aveți și alte poze, dimensiuni sau cereri vă rugăm să contactați-mă!

*Toate produsele sunt lucrate manual, pot exista mici variații în mărimea și culoarea în raport cu elementul în imagini.

Etichete: boho bijuterii, boho decor acasă, tapiserie goblen, boho ziua nuntii, decorare camera accesorii vintage, mandala, goblen, macram, boho decor, covor de perete

Model Tip GEOMETRICE
Stil Simplu
model Boho Decor De Perete
Technics manual
Design AUBUSSON
Nume De Brand ROMANZO
Covor De Vânzări Macrame
Material 100% Bumbac
Tip De Curățare Spălare De Mână
Cadru No
Numărul De Model Macrame Tapiserie
Forma Macrame Agățat De Perete

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea