Portabil Mini Masina Electrica Pompă Submersibilă din Aliaj de Aluminiu DC 12V 24V Diesel Apă Barilului de Petrol a Pompei de 12L/min Pompa de Transfer de Combustibil

63.38lei

100.59lei

-36 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

alte tipuri, vă rugăm să faceți clic aici pentru a comanda ⬇️

Descriere Tensiune de alimentare: 12V / 24V Pompa de Corpul Diametru: 38MM Tip de Interfață: Aligator Clipuri Rev Motor: 87000r / Min Tip de Material: Aliaj de Aluminiu Debit: 12L/min Țara/Regiunea de fabricatie: China Caracteristici:

- Eficient, scăzut de curent electric și de ieșire de mare capacitate.

- Smooth și funcționare silențioasă.

- Bună performanță de etanșare cu mai multe sigilii pentru a se asigura nici o scurgere și viață lungă.

- Ușor de a utiliza bateria cleme cu sistem de conectare.

- 3 metri cablu de alimentare cu comutator ON / OFF.

- Bună DC24V combustibil pompă de transfer pentru apă, ulei și așa mai departe.

- Utilizate pe scară largă în toate tipurile de finisor,mașină de săpat,construcții de mașini,punte mașină,role,petrolier,pescuit și alte tipuri de lucrări în domeniul gazelor naturale,ulei etc.

- Pompa este strict interzisă pomparea benzină, alcool și alte inflamabile organisme.Putere: 1.5 a Max Presiune: 43 psi Presiune Cap: 9.8 ft Diametru de evacuare: 1.6 CM de Curse cu Motor de Curent: 0.3 O metoda de Utilizare:

- Pompa de pompare ar trebui să ia mai întâi un bun de auto-conținute furtun de ulei,apoi pompa complet în ulei curat (sau apa).

- Pompa după utilizare,ar trebui să pună ulei de ulei (sau apa) afară.

- Pompa de funcționare notă care conține rezervorul de combustibil, astfel încât să nu depășească capacitatea de încărcare linie.

- De la pompa la partea de jos a filtrului cu un filtru din oțel inoxidabil ecran,face diesel (sau apa) mai curat; filtru de fund cu fir interfata, convenabil de demontare, reparare,înlocuire,se poate atinge scopul de utilizare repetată.

- Puterea pompei de alimentare este prevăzută cu un"al doilea" la jumătatea distanței comutator, funcționarea convenabil.

- Pompa de evacuare cu diametrul de 16mm,putere maximă de ulei de 12L/min.

- Din furtun de ulei deținută. (cu gaura 16mm-19mm.) Locul de Aplicare: Auto Produs Greutate: 284 G / 10.02 Grame Dimensiuni Produs (L*W*H): 86*50*76 MM / 3.39*1.97*2.99 Cm Greutate Pachet: 300.0 G / 10.58 Uncii Dimensiuni Pachet (L*W*H): 90*55*80 MM / 3.54*2.17*3.15 Inci Ambalaje de vânzare cu Amănuntul: Da, Culoare Cutie Pachetul include Pachet Inclusiv: 1 x Apă de Combustibil Ulei de Masina Pompa de Transfer

Etichete: diesel barbati, 12v pompa de apa, de joasă presiune pompa de benzina, 24v pompa de apa, pompa de ulei de transfer, pompa apa, pompa scufundați apă, machin pompa, Pistol De Uns, mini motor servo

Fluxul 12L/min
Nume De Brand DRISENTRI
Tip De Material Aluminiu
Numărul De Model FSS_102
Corpul pompei diametrul 38mm
Origine NC(de Origine)
Rev Motor 87000r / Min

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea