4 BUC Bucatarie Prosop de Vase Set Bumbac de Curățare Prosop de Bucatarie Șaibă Cârpă Tacamuri de Curățare de uz Casnic Prosop de Bucatarie Instrument

14.12lei

20.15lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Funcția s:

1、Un Prosop frumos: Un prosop care conține patru tipuri diferite de model prosoape pentru a vă lăsa să aveți o stare de spirit bună atunci când faci treburile casnice.

2、Superioare de Absorbție a Apei: Acesta este un prosop care poate absorbi apa.Acesta poate fi folosit pentru a șterge picăturile de apă de pe masă sau uscat castron.

3、Capacitate Puternică de Decontaminare: atunci Când spălat un bol murdar, utilizați-l pentru a șterge uleiul, care este convenabil și economisirea forței de muncă.

4、Moale Material: material moale, poate fi folosit nu numai ca un fel de mancare pânză, dar poate fi, de asemenea, folosit ca un mic prosop pentru a șterge fața, fără scame.

5、Dimensiunea de Prosop: Fiecare prosop este de aproximativ 30*30cm/11.81*11.81 în , astfel încât este ușor și convenabil de a transporta.

Parametri:

Produs material: poliester

Dimensiune produs: 30*30cm/11.81*11.81 în

Greutate produs: despre 85g

Ambalare: sac de opp

Lista:

4 * Prosop

Etichete: bucătărie oar, oamenii prosop, bucătărie tul de bumbac, prosop de bucătărie mingea, cristal pânză de curățare, cârpă de vase, Televizor 4k, bucátárie instrument, bucătărie acasă șaibă cârpă, pentru kichen

Material Poliester
Numărul De Model Prosop de vase
Articol Greutate Other
Producție Bureților
Caracteristică Eco-Friendly
Utilizare BUCĂTĂRIE

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea