De Lux, Autentic Portofel Din Piele De Moda Scurt Bifold Bărbați Portofel Casual Monofazate Bărbați Portofele Cu Buzunar Monedă Posete De Sex Masculin Portofele

36.26lei

65.90lei

-44 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Baellerry Bărbați din Piele Portofele Solid Proba de Stil cu Fermoar Geanta Om Card Horder Piele Faimosul Brand de Înaltă Calitate, de sex Masculin Portofel Pachet Inclusiv: 1 x Men Wallet (Cu OPP pungi de plastic, nici o Cutie de vânzare cu Amănuntul)

Dimensiune: 9.5*11.5*2cm ( din Cauza diferitelor metode de măsurare, dimensiune sac poate fi de 1,0-2,5 cm toleranță )

Greutate: 0.12 kg

Material: Piele Naturala

Sfaturi:

Nota 1. 1 Inch = 2,54 CM; 1 CM = 0.39 Inch

Nota 2. Monitoare diferite sau ecran poate indica imagini în mod diferit.Astfel, nu poate fi un pic diferenta intre culoarea reală a produsului și cel indicat în ecran .

Nota 3. Vă rugăm să asigurați-vă că ați introdus detaliate destinatar de informații în mod corect .Ne-ar trimite pachet complet în funcție de destinatar informațiile furnizate de tine.

Nota 4. Atenție Pentru Prietenii Din Rusia,Ucraina,Beralus,Spania și Turcia : vă Rugăm să completați cu denumirea completă, inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie atunci când se face plata, ca urmare a politicii de China Vamale.

Nota 5. Vă rugăm să fie informat, vânzătorul nu își asumă responsabilitatea de taxe și impozite din țara dumneavoastră, vă Mulțumesc în avans.

Etichete: portofel din piele, portofel, brand de lux femeie, jbc lipire, bărbați pulover, geanta barbati, vest portofel barbati, plaja poseta de monede, portofel barbati din piele, oamenii scurt portofel

Nume De Brand baellerry
Interior Titularul Cardului
Înălțime Element 2.5cm
Articol Greutate 0.1kg
Tip De Închidere Nici Cu Fermoar
Portofele Standard Portofele
Element De Lungime 11.5cm
Material Principal Piele Naturala
Model Tip Solid
Lățime Produs 9.5cm
Stil Anglia Stil
Decor Paiete
Materiale De Captuseala Poliester
Compoziția Materialului Piele Naturala
Numărul De Model JBC-D001
Gen BĂRBAȚI
Tip De Element portofel
Piele Naturala Tip Piele De Vaca
Portofel Lungime Scurt

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea