Sculpturi De Decorare De Perete Ușor De Instalat Camera De Zi Office Acasă Agățat Piese În Stil European Metal Foita De Aur De Artizanat Din Fier Forjat

15.20lei

19.24lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

Frunze de Design: Formă foarte de moda, bogat sentiment de trei-dimensional a făcut mai mult farmec.Detalii complicate face această piesă iasă în evidență printre alte lucrări de artă decorativă.

Aplicarea pe scară largă: Perfect pentru interior si exterior.Ei arata perfect in baie, bucatarie, living, dormitor, camera copil, birou, studiu sau la grădină.

Material: din fier forjat structura cadrului este durabil, usor de intretinut, nu este ușor să se estompeze și rezistent la uzură.

Ușor de Instalare: Există un cârlig pe partea din spate de metal frunze decor de perete pentru a alege pentru agățat ușor.

Cel mai frumos Cadou: Metal frunze de arta de perete este un cadou minunat pentru prieteni și familie ca un cadou de casa noua, cadou de aniversare, cadou de ziua de nastere chiar un cadou de logodna.

Caietul de sarcini:

Material: fier forjat

Culoare: aur

Tipuri: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Tipuri 1/2/3/4 diametru:aproximativ 24cm/9.45 inch

Tipuri 5/6 diametru:aproximativ 28cm/11.02 inch

Tipuri 7/8 dimensiune(L x W):despre 30x20cm/11.81x7.87inch

Pachetul inclus:

1 buc x metal frunze

Notă:

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permiteți-0.5-2 cm diferențe datorită măsurare manual.

Etichete: aur stripe, aur patch, patch-uri de argint, blue goldstone pandantiv, antic colier de aur, luau parte tema, motivul aur, elegant colier de aur, de culoare cmyk, aplicatii

Tema PLANTA
Este Dispozitiv Inteligent No
Stil Europa
Nume De Brand HOUSEEN
Material Fier
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea