Autentic Brand BANTE Standard de Laborator în Laborator pH mV Temperatura Metru Tester Monitor Analizor certificat CE Precizie +-0.01 pH ATC

1 011.68lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

PHS-seria W este un ușor de utilizat de bază, pH-metru conceput pentru testare de zi cu zi și de control sunt necesare.Această serie pH-metru include modelul PHS-25CW, PHS-3CW și PHS-3BW, este utilizat pe scară largă pentru calitatea apei de cercetare, industrie și aplicații educaționale.

Calibrare Automată

Metri este capabil de calibrare până la 3 puncte folosind statele UNITE ale americii sau NIST tampon etalon de pH.Apăsați pe CAL pentru a intra în modul de calibrare și lăsați-pH senzor indicat în soluții de calibrare,apăsați tasta ENTER și contorul este calibrat automat.

Auto-Tampon De Recunoaștere

În timpul calibrării, dacă soluția de calibrare nu se potrivește aparatul a indicat o valoare, un mesaj de EROARE este afișat.După calibrare, procentul panta electrodului este afișată înainte de contorul revine la modul de măsurare.Pe electrodul pante, puteți decide dacă pentru a înlocui electrod de pH.

Automative sau Manual de Compensare a Temperaturii

Contoarele oferă atuomative sau manual modul de compensare a temperaturii pentru precizie optimă în condiții de temperatură variabilă.

Lichid Rezistent la Locuințe și Pivotare Suport de Electrod

Integrat carcasă din material plastic și tastatura este sigilat pentru a proteja împotriva scurgeri accidentale.Electrodul titularul brațul este rapid trecut la ambele părți și se rotește și articulează pentru convenabil de utilizare și poziționare.

Metru Incluse:

pH Electrodul, Sonda de Temperatura, Adaptoare de Alimentare

Etichete: parte mv agusta dragster, laborator metru, ph test, mv agusta dragster autocolante, metru, ph, arduino axa, alimente ph-metru, metru de glucoza din, tester ph

Tip Display Digital
De Compensare A Temperaturii 0~100degreeC, Automată sau Manuală
locul de origine China (Continentală)
Numărul De Model PHS-3BW
Nume De Brand BANTE INSTRUMENT
Cu Iluminare Din Spate Sau Nu Da
Gama De Măsurare 0.00 la 14.00 pH-ului;-1999~1999mV;0~100°c
Precizie +-0.01 pH-ului;+-1mV;+-1degree C

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea