Tactic Zbaturi Picătură Picior Platforma de Coapsa Modulara cu Toc Adaptor pentru Gl 17 Taur Sig 220 226 M9 Colt 1911

35.76lei

55.00lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Producție: Stil: Picior Zbaturi Platforma se Potrivesc pentru :M9/Gl/Colt 1911/USP/P226 se Potrivește Arma Accesorii polimer Tocuri și Revista Pungi Realizate din turnate se intareasca polimer face pentru cel mai durabil și robust, picătură picior platforma pe marke Culoare: Negru

Caracteristici Concepute pentru a se potrivi Mike 92 pistol cu sau fără lumină sau LAM unitate (se potrivesc, de asemenea, SUA 45 A. C. P) Ambidextru: poate fi schimbat de la dreapta la stânga, Termice-turnate de construcție cu velcro de fixare, special de ghidare parașuta deține arma în loc și o tensiune reglabil cu șurub permite utilizarea de cele mai multe dimensiuni de arma, inclusiv: universal quick-release picior cablajului.

Aplicație:

Militar & tactic & de Poliție și Armată arma/ airsoft/ pistol/ pușcă activități /

Război joc CS joc în aer liber/ de vânătoare

Notificare:

Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să înțelegeți.Asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

1. Pentru limba rusă client, avem nevoie de numele tau complet pentru a livra pachetul.

2. Brazilianul client, dacă alegeți EMS , vă rugăm să ne spuneți numărul de impozit

( CNPT NR.sau CPF NR.)

Notă:se acceptă ALIPAY , WESTERN UNION , T/T .Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.Livrare de bunuri în termen de 5 zile lucrătoare.Informațiile de urmărire cu privire la parcelă poate avea nevoie de 5-10 zile pentru a afișat pe site-ul.Te rog fi mai multă răbdare.Cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare și taxele pentru importul țării cumpărătorului.

1)Dacă doriți să se întoarcă sau schimb elementele primite ,puteți să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea comenzii.

2 )produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.(Transport maritim și de manipulare taxa nu este returnabila ,oamenii defecte nu sunt de garantare,cum ar fi rupt,zgâriat și așa mai departe.)

Etichete: smith și wesson m, Colt 1911, 22lr arma, toc safariland, coldre sig sauer, ar 15 pistol bretele stoc sbm4, 1911 Pistol, pistol ruger, Beretta 92, lampa glock 43

Stil 2 Toc Tactic Accesorii
Origine NC(de Origine)
Calitate Durabil
Se Potrivesc Pentru Gl 17 Taur Sig 220 226 M9 Colt 1911
culoare Cafeniu,Negru
Oem Da
Dimensiune Adjusable
Material Plastic + Nylon
Tip De Element piciorul de paletă
Transport Gratuit Da
Numărul De Model piciorul platforma
Stil 1 Toc Adaptor

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea