Vigtech 7 Inch Culoare Monitor Interior Cu Adaptor Video Telefon Ușă De Interior Acasă Aparat De Interfon Cu Fir Doorbell

212.04lei

268.40lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

NOTĂ:Monitor Interior Doar Funcționează Bine Cu Propriul Nostru aparat de Fotografiat în aer liber .Poate Nu Este Compatibil Cu Camera În Aer Liber De Alt Brand .Vă rugăm să Acorde o Atenție La Acest lucru Înainte de a Cumpăra.

Parametru Dimensiunile de: 235mm(W)*145mm(H)*21 mm(D) dimensiune Ecran:7 inch TFT LCD Display scară:16 de: 9 Rezolutie:800*480Pixel ton de Apel:24 coardă tonuri de consum:standby tensiune de Intrare:AC100V-240V~50HZ/60HZ tensiune de alimentare: DC15V Conversație întârziate:120S±10% Monitor întârziate:40±10% temperatura de Operare:-20℃~+60℃ umiditate Relativă:10%~90%(RH) Instalare:montat pe perete și de birou-top titularul Material :ABS Tip Conexiune:cu fir Funcției:monitorizarea、interfon、deblocarea,se conecteze la unitatea exterioară

Ambalare

1* monitor Interior

1* Suport De Montare

1*unele Șurub Kit

1*manual de utilizare

1* Unele terminale sârmă și test de sârmă

1* adaptor de alimentare

Sârmă De Selecție

Cablurile sunt foarte ușor de a fi găsit în piața locală ca sunt standard internațional.Vă recomandăm testarea ușa kit de telefon cu cablul original înainte de instalare, iar distanța dintre unități nu trebuie să fie prea aproape,în timp ce testarea, sau va provoca un sunet de zgomot.Lungimea totală a cablurilor de conexiune este about200 de metri.Dacă cablul este prea lung și NU suficient de gros, se va duce la mai multe probleme, vă rugăm să verificați cablul de Selecție cerință.

Va vom trimite aplicative adaptor de alimentare pentru tine în funcție de state,(puteți de asemenea, nota inainte de plata)

Transport

1. Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

2. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Nu vom rambursa transport maritim de marfă a respins elemente

3. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

4. Am doar nava a confirmat adresa furnizată de Alipay.Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa și numărul de telefon în Alipay adresa de note pentru transport în condiții de siguranță.

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Vă mulțumesc pentru venirea ta.

Despre NOI

Shenzhen Vig Technology Co.,Capac.a fost fondată în 2010 de către un inginer Senior cu 17 ani de experiență în industria de securitate.Cultura noastră corporativă este construit o fundație de unitate, pragmatism, innavation,onestitate, excelență, calitatea produselor, profesionalismul și etica muncii.Vigtech oferă ușă video sistem de telefon: 4-fire/5-sârmă vila de tip video interfon,video WiFi usa cu monitor, multi-clădire video interfon,produsele Noastre au fost utilizate pe scară largă în mai mult de 20 de țări și regiuni.Dacă ai nevoie de OEM sau de personalizare, vă rugăm să contactați-ne în mod Constant îmbunătățirea și căutarea pentru un avantaj competitiv în industria noastră,ne-am integrat ourown caracteristici și au câștigat loyaity și laudă de clienții noștri.Suntem sincer cu nerăbdare să de-a lungul termrelationship cu tine și de a lucra împreună pe a ta următorul proiect.

Etichete: cuib video sonerie cu fir, android endoscop, tunya video usa, ușa de telefon, monitor interior, Interfon, interfon de sârmă, monitor pc, bell interfon, oem ip intercom

Zona De Intrare NICI unul
Unghi De Vizualizare (°) Alte
Soneria Da
Tehnologia ANALOG
Display Tip Ecran culoare
Răspunde De Modul De Hands-free
Kit-Ul De Configurare Aparat De Interior
Numărul De Model WJ724
Camera Alte
Dimensiune Senzor(Inch) 1/3
Material ABS
Tipul De Conexiune Cu fir
Rezistent la apa Da
Rezoluție 800x480
Samrt Acasă Interfață No
Instalare Montare Pe Perete
Origine NC(de Origine)
Dimensiune 235mm(L)x145mm(W)x21mm(H)
Dimensiunea De Afișare 7
Metodă De Conectare Cu fir
Camera IP Interface No
Camera tip Senzor CMOS
Certificare CE
Putere 100-240V
Control Acces NICI unul
Tip Aparat De Interior
Nume De Brand vigtech
Plug Type Priza UK

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea