De înaltă calitate 10BUC ABEC-5 MR106-2RS MR106 2RS MR106 RS MR106RS 6x10x3 mm Albastru de cauciuc sigilat in miniatura deep groove ball bearing

12.64lei

26.92lei

-53 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Prietenul meu, vă rog să vă uitați înainte de a cumpăra

Rulment material: Oțel de Rulment (rulment speciale din oțel pentru rulmenți, cod GCr15)

ABEC-1 :dimensiunea precizia este mai mică de 0,05 mm.Este potrivit pentru viteză redusă și cerințe reduse.Cum ar fi: viteza redusă echipamente de transmisie, role, masini pentru copii, mașinile de jucărie și așa mai departe.

ABEC-3: dimensiunea precizia este mai mică de 0,01 mm, simte la mana buna, viteza este mai mică decât 6000rpm, zgomotul este redus, iar durata de viață este lungă.Este potrivit pentru motor, model de jucărie, auto, scule electrice, pneumatice instrument, echipamente de telecomunicații, echipamente de fitness, aparate de sport și așa mai departe.

ABEC-5: dimensiunea precizia este mai mică de 0,005 mm, simte la mana buna, viteza este mai mult de 6000rpm, zgomotul este redus, iar durata de viață este lungă.Este potrivit pentru auto de mare viteză, de mare viteză model, instrumente și instrumente, echipament de precizie, de înaltă calitate jucării și așa mai departe.

În plus, în cazul în care cererea este foarte mare, poti contacta vânzătorul, prețul poate fi favorabil.

1) Vom testa fiecare poartă, înainte de a trimite prodcut . 2) prodcuts pe care le comercializam sunt originale prodcut , vă rugăm să nu vă faceți griji cu privire la calitate .

Etichete: nas stud 8 ecartament, otoman pat fusta, flishlight iphone, nasul curea miniso, peruvian peruca lunga, omul de bijuterii țesute, flis frontierele de perete, timp de boot mult springs, benzi pentru nas somn

Numărul de corpuri de rulare uită-te la instrucțiunile
Produs de calitate Excelent
Capacitatea Cuplului 1
Material de rulare a rulmentului de locuințe a se vedea instrucțiunile
Structura Alte
Material OȚEL
Model uită-te la instrucțiunile
Greutate Pachet 0.03kg (0.07lb.)
Rugozitatea Suprafeței Ra 0.05
Acoperiri Alte
Sunt piese standard piese standard
Grosime (mm) a se vedea instrucțiunile
Numărul De Model MR115-2RS
Dimensiunea Pachetului 5cm x 10cm x 10cm (1.97in x 3.94in x 3.94in)
Navele De China
Tip De Unitate bucata

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea