GOOJPRT POS Portabile Calculator Android 6.0 Terminale PDA cu 5.5 inch Touch 3G, Wifi, Bluetooth, NFC Opțiuni PDA, Imprimante Termice

481.02lei

559.31lei

-13 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

GOOJPRT POS Portabile Calculator Android 6.0 Terminale PDA cu 5.5 inch Touch 3G, Wifi, Bluetooth, NFC Opțiuni PDA, Imprimante Termice

Ambalare Include

1 set PDA

Vă rugăm să rețineți că:

Dacă alegeți "3G albastru", e standard set de funcții.nu include NFC și orice Scanner de coduri de Bare funcții.

Dacă aveți nevoie de funcția NFC, vă rugăm să alegeți "3G albastru cu NFC", nu include orice Scanner de coduri de Bare funcții.

Daca ai nevoie de coduri de Bare 1D funcția de Scanare, vă rugăm să alegeți "3G albastru cu Scanare", nu include orice funcții NFC.

Dacă aveți nevoie de funcția de Scanare coduri de Bare 1D sau NFC + scanner de coduri de Bare funcții, vă rugăm să folosiți link-ul de mai jos, multumesc.

Caietul De Sarcini Standard De Funcții 1.Android 6.0, 5.5 Inch Touch Screen, 3G, Wifi, Bluetooth 2.Camera De Coduri De Bare Scanner 3.Built-in 58mm Imprimantă Termică 4.Slot pentru Card Sim Opțiune: Test Gratuit SDK (folosind pentru dezvoltarea de noi de imprimare software-ul, dacă aveți nevoie de ea, vă rugăm să ne contactați pentru a trimite prin e-mail), Puncte de Vânzare de 1.Display 5.5" IPS qHD, 1D coduri de bare de scanare de sprijin, de a identifica Rapid QR code cu 0,7 secunde. 2.7.4 V/5200mAh baterie Uriașă 3.Încorporat imprimantă, Care e ca și iPad+imprimantă bluetooth 4.Personalizate UI și diverse O2O/Retail/Restaurant aplicații disponibile

Produs Arată

Plata

Plata este de așteptat să fie primite în termen de 3 zile de licitații de aproape.

Escrow nostru este de preferat metoda de plata.Dacă pentru mare, pentru, avem, de asemenea, poate accepta TT prin Bancă și Western Union.Vă rugăm să vizualizați site-ul companiei noastre si sa ne contactati pentru fabrica de vânzare directă prețuri en-gros.

Transport

Cele mai multe dintre ofertele noastre sunt promovate cu transport gratuit (țările selectate) de mai multe servicii poștale, cum ar fi HK post/China post/Singapore Post/Netherland Post, de obicei, pentru bunurile care se află sub 2KG va fi trimis prin China post Air mail pentru toate bunurile, fără baterii.Pentru bunurile cu baterii, de obicei, vom folosi Netherland Post sau Singapore Post depinde de diferite țări.Vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda daca ai nevoie urgent de produse.

De Livrare, de obicei, ia 15-45 zile lucrătoare pentru a ajunge la destinație.Dar pentru unele țări din america de Sud, uneori, va dura mai mult de 60 de zile, vă rugăm să amabilitate înțeleg.

RMA Politica

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

3. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și PO ta#.

4. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Balioilhaircare.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor .

Feedback-ul

Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată.Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ direct și vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul de la primirea acesteia.

Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.rtI

Etichete: imprimantă de etichete termice, pda scaner, produsului imprimanta, pda pos, android terminal pos, textil panglică printer, ebs inkjet printer, pda imprimanta, xprinter, toate într-un singur terminal pos

Acceptă Imprimarea În Rețea Wireless
Tensiune 100-240V
Cerere Pentru Comercial
Modul De Alimentare Cu Hârtie manual
Max Dimensiune De Hârtie 58mm
Memoria Internă 64MB
Tip Consumabil Hârtie Termică
Tip De Interfață Bluetooth
Numărul De Model PDAQ2
Utilizarea Imprimantă Termică
Negru Viteza De Imprimare 90mm
Tip Termică
Greutate 1.5kg
Dimensiune 400*230*185mm
Color Viteza De Imprimare 0
Nume De Brand goojprt
Imprimare față-verso No
Imprimantă Matricială De Tip Bilet Universal printer
Stil Alb și negru
Servicii post-vânzare Magazinul e Trei Garanții
Max. Rezoluție 300dpi
Data De Lansare 2010
Viteza De Imprimare 30ppm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea