Kanzashi Stil Japonez Cap floare de Gheare de Păr Kimono Yukata Tinuta Shichi-go-san Ceremonia de Păr Accesorii HW027

82.88lei

92.08lei

-9 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Parametri:

Pur handmade cap purta dimensionale toleranță este de aproximativ 0,5 cm vă rugăm să rețineți floare diametru:3.2 cm, Metalice Ciucuri lungime: 3.5 cm Toate dimensiunile sunt aproximative

Manual produs amabilitate amintește:

1. Pentru a evita deformarea și decolorarea, vă Rugăm să nu stoarce sau se spală. 2. Produsele și componentele aliaj ar trebui să fie protejate de expunerea la umiditate, aer, vă rugăm să le-a pus într-un loc răcoros și uscat după utilizare. 3. Vă rugăm să luați grijă de produs deosebit cu stras cele pentru a evita care se încadrează off. 4. Vă rugăm să rețineți că produsele sunt pur manual, dimensiunile sunt aproximative, și în același timp există mici urme de fire de reziduuri, sol și etc. 5 vă Rugăm să fiți conștienți de diferența ușoară în culori din cauza problemelor de mediu, cum ar fi monitoare sau lumina.

După serviciu:

1.Oferim 15 zile banii înapoi de garantare a reveni.

2.Garanția nu se extinde la orice produse care sunt deteriorate fizic sau care nu sunt în condiții normale de funcționare ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau necorespunzătoare poartă pe utilizatorului/cumpărătorului parte.

3.Pentru returnarea produselor, va rugam sa ne contactati pentru revenirea adresa.

4.În cazul în care cumpărătorul să plătească costul de transport maritim și cheltuielile poștale pentru returnarea și schimbul.

Dacă pentru cumpărător motive, cumpărătorul trebuie să suporte transportul pentru retur;

Dacă pentru vânzător motive, vom suporta și trimite costul odată ce produsul a reveni la depozitul nostru.

Feedback

1. Dacă aveți orice întrebări cu privire la timpul de livrare, detectiv în calitatea sau cantitatea și elemente care nu au primit, vă rugăm să nu lăsați orice feedback neutru sau negativ pentru noi, ne poate oferi o mulțumit o rezoluție de amabilitate comunicare.

2. Noi menținem standarde înalte de excelenta rating de 5 stele și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.

Dacă aveți orice întrebări sau probleme cu privire la produs și serviciu, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ sau stele mai puțin de 3 stele.

Contactati-ne

1.Lucram 12 ore pe zi și 6 zile pe săptămână.Din cauza diferenta de timp, unele mesaje nu pot raspunde la o dată

am promisiunea de a răspunde în termen de 12 de ore, cu excepția sărbătorilor legale.

2.Ne cerem scuze pentru răspunsul întârziat în China de Sărbătorile legale.

Etichete: kimono, kimono pentru femei, kimono japonez, cat scratcher perete, cat de mobilier din lemn, femeile yukata, haori, kimono japonez femei, cat stracher, zgarieturii de pisica lemn

Stil Moda
Material imitație de perle
Tip Gheare De Păr
Pur Handmade Da
Numărul De Model HW027
Tip De Element Articole pentru acoperirea capului
Gen FEMEI
Model Tip Solid
Numele Departamentului Adult

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea