IV Conversie Amplificator IV Conversie Fotoelectrică Amplificator MA Curent-Tensiune OPA657 Slab Amplificare

108.68lei

115.62lei

-6 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

modname=ckeditor

OPA657 I-V Modul de Conversie

1 Modul de introducere

Modulul este format din două părți, partea frontală este OPA657 Compus I-V Converter circuit, capătul din spate este unul de 4 Pentru filtru trece-jos.Modulul este compact si compact, aspectul și cablajul sunt rezonabile, materialul este suficient, și performanța de zgomot este superior.Următoarele sunt indicatorii de performanță ale modulului.

Principalele funcții ale modulului sunt după cum urmează:

(1) -3dB lățime de bandă : DC ~ 20kHz .

(2) de Intrare gama de curent : 10nA ~ 30mA .

(3) de Ieșire gama de tensiune : ± 3V gama .

(4) Mărire : Aproximativ 100 de ~2 00000 (200 de mii) De mărire poate fi atins prin modul Potențiometru reglabil modulul este conceput pentru Inverse de amplificare .

(5) caracteristicile de Filtrare de cea de pe bord. 4 filtrele trece-jos de ordinul frecvența De tăiere este de aproximativ 20kHz .

( 6 Module sine, DC offset circuitul de reglare este convenabil pentru a regla semnalul de ieșire, cum ar fi reglarea semnalului de intrare cu offset la ieșire fără offset de semnal, și ajustarea semnalului de ieșire la doar semnal pozitiv.

(7) interfață I / O Există două modalități de a introduce, unul este SMA, celălalt este terminal de conectare interfață, în cazul în care terminalul de conectare poate fi folosit ca intrare de fotodiodă (modul de proiectare curent limitat de rezistenta) sau ca intrare de semnal; ieșirea este SMA.În scopul de a testa în mod convenabil, trei împământare pini sunt rezervate pe module.

(8) de alimentare : ±5V .

2 module de interfață

Fiecare interfață a modulului este prezentată în figura.

Schema de principiu a modulului de interfață

3 Module De Interfață Metodă De Conectare

Modul de depanare conexiuni sunt prezentate în figura următoare.

( 1 Phototube ca semnal de intrare.

(o) mică distanță de ieșire & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; (b) mare distanță ieșire

Phototube ca intrare de Depanare conexiune schema de principiu (cu ajutorul nostru ultra-low unda DC de alimentare reglementate)

( 2 digital sursa de masă este folosit ca semnal de intrare.

Sursă digitală Masă ca Intrare de Depanare conexiune schema de principiu (cu ajutorul nostru ultra-low unda DC de alimentare reglementate)

( 3 sursa De semnal acționează ca semnal de intrare.Motivul pentru care sursa de semnal poate fi folosit ca o sursă de curent este prezentată în instrucțiunile de test furnizate de după cumpărare.

Sursa de semnal ca intrare de Depanare conexiune schema de principiu (cu ajutorul nostru ultra-low unda DC de alimentare reglementate)

4 Modul de depanare efect diagrama

Obișnuiți fotocelula ca date de intrare vă rugăm să consultați de mai sus & mdash; & mdash; 3 În modulul de interfață metodă de conectare, & ldquo; fotoelectric tub ca intrare de depanare conexiune diagrama schematică, & rdquo;, următoarele spectacole tabelul sursă (Jishili) KEITHLEY 2400 sursa de Semnal ( MTG4162A testul de undă ca intrare.

Test de undă diagrama de intrare de la sursa de masă

DC curent de 100μ O amplificare de 1000 de ori

DC curent?, 10? O amplificare 10.000 de dolari (10.000 de dolari) ori

DC curent?, 10? O amplificare de 200.000 (200.000 de dolari) ori

Test de undă schema de sursa de semnal de intrare

Intrare semnal sinusoidal (1kHz, 10mVpp)

Intrare semnal sinusoidal (1kHz, 3Vpp)

5 Lista de donat informații

\

Etichete: de mare viteză op amp, amp curent, Lățime de bandă, dual fet, amplificator de bandă largă, amplificator cu un singur canal, opa604, opa604ap, low voltage regulator, amp nobsound

Tip Aer Conditionat Piese

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea