Proiector goale Lampa pentru ELPLP13 / V13H010L13 Înlocuitor Pentru EPSON EMP-70/EMP-50/PowerLite 50c/PowerLite 70c înaltă calitate

82.13lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Detalii produs:

Model de lampa: pentru ELPLP13 pentru V13H010L13

Lucru cu: EMP-70/EMP-50/PowerLite 50c/PowerLite 70c

De viață a lămpii: 2000-3000 ore

Tip lampa: 100% nou de înlocuire lampă

Livrare: 1-2 zile lucratoare

Garantie: 180 de zile

Feedback-ul cumpărător

Detalii pachet:

Consolidarea pachetului pentru a preveni deteriorarea produsului în timpul transportului, vă rugăm să nu vă faceți griji.

1.MOQ: 1bucată/piese

2.Timp de livrare:în termen de 1-2 zile după ce a primit plata

3.Transport:Prin DHL,UPS,FedEx.EMS.China Post.Epacket etc.

4.Pachet:Fiecare proiector lampa furnizate într-o special ambalate în cutie cu un număr de serie unic.

Dacă aveți nevoie de modele în magazinul nostru,vă rugăm să ne contactați ,

noi vă va oferi informații detaliate.

Detaliile de livrare: Ne va livra în termen de 1-2 zile lucrătoare după ce am primit ordinul .Balioilhaircare.ro : Acesta va avea nevoie de taxele vamale , depinde de obiceiurile din țara dumneavoastră de E-pachete: Este nevoie de timp mai lung , și urmărirea imformation va fi tardivă.Pentru a rusă : numele complet este necesar .inclusiv primul nume+prenume+nume de familie , DHL ,UPS ,FEDEX ,TNT nu sunt disponibile pentru limba rusă , dacă doriți rapid de livrare vă rugăm să alegeți E-EMS .La Brail : vă Rugăm să ne spuneți CPF NU, alegeți DHL,UPS,TNT,FEDEX .

Rambursare și Politică: Pentru orice motive de a returna produsul ,vă rugăm să ne contactați în primul timp înainte de a pune litigiului sau să ne dea o negatie feedback-ul .Marfa care este deteriorat sau lipsește componenta nu este rambursabil Cumpărător ar trebui să ia taxa de transport atunci când următoarele motive de a se întoarce s-a intamplat, 1. Clienții au cumpărat ceea ce au voie să cumpere sau nu-mi place (non-probleme de calitate) 2. Marfa este deja de garanție de expirare, care este de 180 de zile de la cumpărătorul obține lampa.

Etichete: cupa mat usa slot, proiector x5, de la distanță epson eh-tw450, epson powerlite, femeile sac de mână cu transport gratuit, dc3, epson eh tw5650 bec, Proiector 4k, xiaomi redmi notă 9t pro, thunderhead

Livrare 1-2 zile lucrătoare
Garanție 180 de Zile
Nume De Brand LUMENI&OEM
Utilizarea afaceri/școală/educație/home
Proiector model pentru Proiectoare EPSON
Munca pentru epson EMP-70/EMP-50/PowerLite 50c/PowerLite 70c
Numărul De Model pentru ELPLP13
De viață a lămpii 2000-3000 Ore

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea