XIYUAN BRADN Femei Vintage Etnice sac Florale Brodate Monedă pungă de Ambreiaj dama Portofel Lung Monedă telefon Cartelei Geantă de mână

24.32lei

78.46lei

-69 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

china faimosul stil etnic portofel

Pur 100% handmade, poseta vintage

Plata

Detaliile de Plată va fi introdus aici.Puteți crea o secțiune de Plată ca parte a unui Vânzător Detalii de la Vânzător pagina de Detalii în Fila Profiluri.După crearea unui vânzător detalii, puteți selecta pentru a fi incluse în lista dvs. de pe pagina lister, lângă șablonul dvs. de selecție.Dacă nu aveți Detaliile de Plată, această secțiune va fi eliminat din șablon.

Transport

Detaliile de Transport maritim va fi introdus aici.Puteți crea un Transport secțiuni ca parte a unui Vânzător Detalii de la Vânzător pagina de Detalii în Fila Profiluri.După crearea unui vânzător detalii, puteți selecta pentru a fi incluse în lista dvs. de pe pagina lister, lângă șablonul dvs. de selecție.Dacă nu ai nici Detalii de Transport maritim, această secțiune va fi eliminat din șablon.

Termeni de Vanzare

Termenii de Vânzare vor fi introduse aici.Puteți crea un condiții de Vânzare secțiuni ca parte a unui Vânzător Detalii de la Vânzător pagina de Detalii în Fila Profiluri.După crearea unui vânzător detalii, puteți selecta pentru a fi incluse în lista dvs. de pe pagina lister, lângă șablonul dvs. de selecție.Dacă nu au condiții de Vânzare, această secțiune va fi eliminat din șablon.

Etichete: feminin portofel de lux, femei portofele bul, mui femei geanta, geanta femei, vest portofel barbati, geantă de umăr, poseta de monede, potrives sac de ambreiaj, portofel femei, uf vintage

Numărul De Model 01
Decor NICI unul
Element De Lungime 15inch
Înălțime Element 10inch
Articol Greutate 0.5
Tip De Închidere fermoar
Origine NC(de Origine)
Model Tip Florale
Interior Buzunar Pentru Telefon Mobil
Lățime Produs 2
Tip De Element portofel
Material Principal Tesatura De Bumbac
Portofele Standard Portofele
Stil NAȚIONAL
Portofel Lungime mult
Compoziția Materialului Bumbac
Nume De Brand XIYUAN
Gen FEMEI
Materiale De Captuseala Bumbac

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea