12 V Incarcator 12.6 v 18650 Baterie Litiu Încărcător DC 5.5 * 2.1 MM Încărcător Accesorii

16.68lei

22.26lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

12 V Incarcator 12.6 v 18650 Baterie Litiu Încărcător DC 5.5 * 2.1 MM Încărcător Accesorii Cu un nou circuit boards, circuitele și componentele sunt 100% burn-in test. (Cu o precizie de curent constant caracteristicile de încărcare, de încărcare, rezultatele sunt satisfăcătoare, bateria nu va suprapreț) Produs parametri de bază: 1. Tensiune de intrare: AC100-240V // 50 / 60Hz, 2. Ieșire tensiune: DC12.6V 3. Curent de ieșire: 1000MA 4. Plug: NOI reglementări (pot fi personalizate toate tipurile de prize) 5. linia 1 metru lungime cablu rotund, DC cap: 5.5X2.1 diapazon 6. Ambalare: OPPE ambalate individual saci 7. Single-greutate: 65G / 1BUC & domeniul de Aplicare: 1. Baterii cu litiu (baterii litiu-ion, baterii cu litiu), tensiunea nominală a acumulatorului este de 11.1 V-12.6 V, gama capacitate 1100 ~ 5500mAh.Ca 18650,18490,14650,14500,14430 și alte pachete de baterii, & Cu semnalizator funcție de: 1. Atunci când încărcătorul la rețeaua de alimentare atunci când lumina este verde, 2. Atunci când bateria atunci când lumina este roșie 3. Atunci când acumulatorul este complet auto de a transforma verde &funcția de Protecție: 1. Intrare supra-curent de protecție atunci Când curentul de intrare este în 0,1 secunde mai mult de 1A, încărcătorul va tăia cu siguranță, protecție de supracurent va începe de pe rețeaua de impactul încărcător pentru a evita circuitul intern anomalii cauzate de incendii și alte citată de risc. 2. Curentul de ieșire protecție baterie Li-ion încărcător pentru curentul de încărcare este limitat la o serie de baterie rezista în condiții de siguranță.Cand bateria cu litiu este complet aerisit, plin Repararea Aparatului va intra automat în stat, ca asigurații baterie, creșterea de viață a bateriei. 3. Scurt-circuit de protecție atunci Când încărcătorul utilizarea necorespunzătoare, rezultând în pozitive și negative de ieșire este conectat la încărcător, curentul de ieșire este 200mA sau mai puțin va fi suficient de mici pentru a proteja taxa de scurt-circuit pozitive și negative de ieșire nu va fi deteriorat.

Dragi cumparatori: Bună ziua, bine ați venit la tine!Acest lucru este Liitokala și VariCore două multi-funcția de Încărcător Balioilhaircare.ro distribuitor magazin!Produsele sunt trimise direct de la fabrica.Autentic Original de autorizare, de înaltă calitate!Avem, de asemenea, agenți de marile branduri 18650 baterii cu litiu, 100% țara de origine a importurilor: NCR18650B, INR18650-25RM, INR18650-30Q, HG2, HE2, HE4, VTC4 și așa mai departe. Baterie 18650 stabilitatea este foarte buna, utilizat pe scară largă în principalele domenii electronice.Bine ați venit în vrac comenzi, vă rugăm să nu ezitați să contactați serviciul clienți.Suntem în așteptare pentru ancheta dumneavoastră 24 de ore pe zi.TRANSPORT 1. La nivel MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO / FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Adresa dvs. de ordine TREBUIE SĂ CORESPUNDĂ cu adresa de Livrare. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. TIMPUL de TRANSFER este prestat SERVICIUL de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit coletul tău termen estimat de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 7. Din cauza diferențelor de statut și de valori de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.Garanție 1. Garanție limitată pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și / sau slab la primire).Accesorii vin cu o garanție. 2. Produsele defecte TREBUIE să fie raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.Sunteți de acord cu toate de mai sus-politica elementele enumerate după comanda de pe Balioilhaircare.ro!Rambursare 1. Toate produsele TREBUIE să fie returnate în ambalajul original și TREBUIE să ne furnizați numărul de urmărire de transport maritim, motiv specific pentru a reveni, și pentru dumneavoastră. 2. Vă VOM RETURNA INTEGRAL VALOAREA CÂȘTIGĂTOR, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ Cumpărător și Vânzător anula Balioilhaircare.ro tranzacție.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. 3. Vom suporta toate costurile de transport în cazul în care produsul (ele) este (sunt) nu ca publicitate.Feedback-Ul, Dacă Sunteți Mulțumit Cu Produsul Nostru, Vă Rugăm Să Lăsați Full-Star Și Un Feedback Bun Pentru Noi.Feedback-ul dvs. ne va încuraja să facă mai bine în viitor.vă mulțumesc atât de mult!

Etichete: 12v putere suppli, 12 v incarcator, 18650 incarcator pentru, 12 v incarcator de masina, 5.5x2.1 conectați, 18650 batteri încărcător, varicore de încărcare, încărcător de baterie în circuitul de, Baterie 18650 recharg, incarcator 18650 2000

Ecran De Afișare No
Tip electric
Tensiune 1.2 В
Utilizarea Baterie Standard
Nume De Brand CableDeconn
Pachet No
Interfață De Ieșire Ieșire USB
Numărul De Model Incarcator
Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)
Încărcare rapidă No
Inteligent De Încărcare Da

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea