INKBIRD IBT-4XS Digitale fără Fir Bluetooth Cuptor de Gătit GRĂTAR Grill Termometru USB Baterie reincarcabila Cu Două/Patru Sonde

148.70lei

174.96lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Calitate de Top IBT-4XS Digitale fără Fir Bluetooth Cuptor de Gătit GRĂTAR Grill Termometru Cu Două/Patru Sonde Termometru Baterie

GRĂTAR Merge, cel mai bun gătit helper!Magnetic design pe partea din spate a dispozitivului ar putea fi adsorbit pe grătar sau cuptor puternic.Un alt design uimitor este că LED-uri de lectură ar putea fi rotit prin dublu atingând tasta de pornire.Pur și simplu conectați sonda în produsele alimentare, și alegeți tipul de aliment și de gradul de coacere în aplicația, GRĂTAR MERGE va face restul.Acesta va alarma pe dispozitiv și de pe telefonul dvs. atunci când mâncarea este gata.

Mare Ecran cu LED-uri și Grafic de Temperatură în Aplicație

Digital tub de LED-uri este de 2,2" x 1".Ai putea monitoriza temperatura de lectură în mod clar, chiar esti 10M-15M/30ft-50 de metri mai departe.Dispozitivul aplicație este cu graficul funcției.

Ecologic și Prietenos

Acest dispozitiv este construit-in 1000mAh baterie reîncărcabilă litiu și vine cu 50cm/1.64 metri cablu de încărcare USB.Pe deplin capacitate de încărcare ar putea fi ultimul pentru 60 de ore, atunci când funcționează.Capacitatea bateriei ar putea fi monitorizate prin intermediul APP.Atât de economic, durabil, eficient și ecologic.

Descriere De Producție

La Inkbird IBT-4XS este un Digital fără Fir Bluetooth Termometru cu cronometru, care este construit în 1000mAh Li-Baterie, magnetice și de rotație lectură funcția de ecran.Acesta include oțel inoxidabil sonda vă va ajuta să monitorizeze carne și cuptor/fumător temperatura în același timp.Peste alarmă de temperatură, intervalul de timp și conta în jos de alarmă va face grill ușor chiar și pentru începători.Cu o rază de până la 150 m/50 M, se poate permite să monitorizeze telefonul carne și fumător temperatura de oriunde din casa ta.Și vă puteți distra prietenii, pregătit alte alimente sau au un pui de somn.Inkbird IBT-4XS nu poate ajuta numai tu gătit gustos, dar, de asemenea, confortabil și de a salva timp.Și aceasta este cea mai buna alegere pentru festivalul de cadou.

1. Lasa-Te Gratuit Atunci Când Vă Grill.Asociați smartphone-ul sau iPhone-ul prin intermediul funcției bluetooth (Android 4.4 + sus cu modul bluetooth 4.0 și iOs software).Citiți dumneavoastră de gătit de temperatură de telefon oriunde (Bluetooth distanța până la 150ft/50M).Temperatură înaltă precizie ar putea să vă fie de odihnă pentru gatit.Nu vă faceți griji despre masa exagerat. 2. Ecologic și Prietenos.Acest dispozitiv este construit-in 1000mAh baterie reîncărcabilă litiu și vine cu 50cm/1.64 metri cablu de încărcare USB.Pe deplin capacitate de încărcare ar putea fi ultimul pentru 60 de ore, atunci când funcționează.Capacitatea bateriei ar putea fi monitorizate prin intermediul APP.Atât de economic, durabil, eficient și ecologic. 3. Mare Ecran cu LED-uri și Grafic de Temperatură în Aplicație.Digital tub de LED-uri este de 2,2" x 1".Ai putea monitoriza temperatura de lectură în mod clar, chiar esti 10M-15M/30ft-50 de metri mai departe.Dispozitivul aplicație este cu graficul funcției.Ai putea vedea raport de monitorizare a temperaturii. 4. Magnetic Design.Magnetic design pe partea din spate a dispozitivului ar putea fi adsorbit pe grătar sau cuptor ect.puternic.Un alt design uimitor este că LED-uri de lectură ar putea fi rotit prin dublu atingând tasta de pornire.Puteți citi valoarea temperaturii orice parte. 5. 12 Luni De Garanție.Inkbird baterii digital Bluetooth termometru este un GRĂTAR trebuie să în fiecare bucătărie, fie profesionist sau nu.Deoarece satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră, acest produs este susținută de 12 luni de garanție politică, doar în cazul în care aveți orice probleme cu ea.Obține a ta de azi, skyrocket grill spectacole și să facă toată lumea-i de mirare!

Caracteristici principale 4 prize și poate suporta până la 4 durabile din oțel inoxidabil sonde Ergonomic, ușor și compact wireless Bluetooth termometru pentru utilizare comodă.LED-uri de mare ecran de afișare și grafic de temperatură.Design portabil cu magnetic puternic din spate, ușor de transportat Alimentat de la un exigibilă 1000mAh de mare capacitate baterie de litiu aplicație Gratuită pentru a se potrivi perfect smartphone-uri sau iphone-uri.Wireless termometru digital pentru gatit, grill, GRATAR, cuptor, carne, fierbere și mai mult!Până la 150 de metri/50M semnal în aer liber.Alarmă atunci când temperatura atinge, power off sau pierde link-ul și așa mai departe.Presetare valorile sunt salvate atunci când alimentarea este oprită.Arată Celsius sau Fahrenheit.Termometru Electronic susținută de o garantie de 12 luni politică!

Specificații Gama de Temperatura: 0~300°C /32~572°F Temperatura de Precizie: ±1°C / ±2°F Raza de actiune: 50 m / 150ft de Alarmă:Peste Temperatura de Alarmă/Interval de Alarmă/Timp Numărătoarea inversă de alarmă Afișaj:ecran cu LED-uri si APP Sonda Număr:Pana la 4 sonde Baterie: Built-in 1000mAh baterie litiu Dimensiune Corp: 83x83x28mm (3.3x3.3x1.0 inch) Lungime Senzor: aproximativ 150cm / 4.9 ft Net Greutate: 380g Brut Greutate: 410g Garantie: 12 luni

Pachetul Inclus:

1 x GRĂTAR Termometru IBT-4XS; Sonde cu cleme; 1 x USB Cablu de Încărcare; 1/3 x Alimente Sonde;(Comanda cu 2probes, apoi 1 Alimentare Sonda; Comanda cu 4Probes ,apoi 3 Alimente Sonde) 1 x Cuptor Sonda; 1 x manual de Utilizare; Nota: Acest dispozitiv oferă 4 mufe pentru sonde, care vă permite să monitorizeze până la 4 alimente în același timp.Vă rugăm să alegeți termometru cu 2 sonde sau 4 sonde.

Etichete: bem bluetooth căști, inkbird wifi, control temperatura, carbune de gratar, simplu pulsoximetru deget, bluetooth primit, seeed, dl grătar termometru, ul de gătit, thermomet

Gama De Wireless La 50 de metri/150ft
Teoria Controler De Temperatura
Număr Sonda Până la 4 sonde
Display Ecran cu LED-uri& APP gratuit
Greutate Netă 380g
Max Măsurare A Temperaturii 120°C Și Mai Sus
Numărul De Model IBT-4XS Wireless GRĂTAR Termometru
Stil handheld
Dimensiune 83x83x28mm
Tip Display Digital
Putere Built-in 1000mAh baterie cu litiu
Utilizare De uz casnic
Putere Tip Baterie Cu Litiu
Senzor Lungime despre 150cm / 4.9 ft
Nume De Brand INKBIRD
Dimensiunea De Afișare 1.9 Inci & Sub
App GRĂTAR GO APP

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea