Kingchuxing SSD 512GB Hard Disk Extern Disc Micro-usb Flash Drive 1tb 256GB de 64GB, 128GB SSD, hard disk pentru Latops Desktop PC

101.54lei

191.56lei

-46 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Mini-Micro-USB Mobile SSD

Aceasta este o foarte frumos, hard disk mobil, corpul este mic și confortabil, suprafața cojii este anodizat și sablat, nu este ușor să rămânem amprente, este foarte confortabil de ținut în mână, acesta poate fi încă bine controlat atunci cand transpiri sau umed.Doar proporția corectă de design poate crea astfel de idei extraordinare

Extern Portabil Solid State Drive Hard Disk

Mobil solid state drive este dimensiunea corpului este de 80 mm* 42mm *8mm.Acesta este un mic solid state drive, care pot fi plasate oriunde, buzunare, genti, și chiar și un self-made pandantiv dacă vă place.

Scenariul de aplicare

Acest micro-USB mobile, SSD-ul poate fi folosit la laptop, desktop și telefon.

Operator introducere

Interne de conversie de date cip "JMS578" independent chip în fuselaj sprijină UASP accelerare protocol și TĂIAȚI instrucțiuni, care pot stabiliza transmisie de date bine și de a îmbunătăți de stocare pe hard disk de performanță.

Testele De Performanta

Există diferențe în a citi și scrie viteze de diferite capacități, diferite versiune de windows sau model de calculator au încă diferențe de turație, deci vă rugăm să le trateze în mod rațional.În cele mai multe ori viteza de calculator ar trebui să fie mai mică decât Desktop.

Control De Calitate

Avem laboratoare sofisticate pentru producția de Ssd-uri.Fiecare SSD trebuie să se supună mai multe proceduri de control stricte înainte este permisă pentru a fi livrate la mâinile tale, așa că vă rugăm să fiți 100% siguri despre produsele noastre.

Garanție

Suntem încrezători cu produsul nostru.Deci, avem o garanție de trei ani.Dacă produsul a fost mort, puteți trimite produsul înapoi la noi pe cheltuiala dvs., vă vom trimite un nou SSD în loc să-l repare, vom plătească pentru transport maritim de pe noul SSD.

Despre Transport:

1,vă Rugăm să asigurați-vă că adresa , numărul de telefon, codul poștal și numele complet(prieten rus trebuie să fie numele complet) sunt corecte ,atunci când se face comanda.dacă ai făcut comanda și vreau să repar imformations , vă rugăm anulați comanda, și reordona din nou. 2,coletul se va trimite în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată. 3,Prin Balioilhaircare.ro Standard de Transport , cerințe speciale, face o notă pentru a ne anunța. 4,DHL nu este de sprijin de la distanță zone.(dacă aparține unei zone îndepărtate, apoi cost suplimentar va fi taxat) 5,Din import politicile de țări sunt diferite, dacă procedurile vamale trebuie să plătească tarifele, cumpărătorii trebuie să plătească tarife. 6,vă Rugăm să nu lăsați us1-3 scoruri mici datorită transport maritim problema,daca nu poti primi coletul ,vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru a cere soluții.

Contactați-ne:

1,timpul Nostru de lucru 6:00 pm - 3:00 A. M ( Pacific Time ), de luni până vineri ,cu Excepția sărbătorilor legale. 2,vă Rugăm să ne contactați cu Balioilhaircare.ro mesaj numai. 3,Datorită diferenței de timp între țări, vă vom răspunde cât mai curând vom primi mesajul . 4,Dacă sunt stratificate cu produsele noastre, vă Rugăm să ne lăsați feedback-ul dvs. pozitiv cu Fotografii. 5,vă Rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ înainte de a contacta cu noi.Vom face tot ce putem pentru a rezolva problemele tale.Trimite feedback-ul negativ nu este târziu dacă problema nu este rezolvată.

Etichete: hard disk, hp m277, extern ssd, mic ssd extern, ssd 1t tb, hd ssd de 128gb, 1tb ssd, disc ssd sandisk, stick usb, msata ssd

Tip De Interfață USB
Stil ssd
Pachet Da
Origine NC(de Origine)
Certificare ROHS
Dimensiune 1.8"
Nume De Brand Kingchuxing
Tip Extern
Cerere Laptop
Numărul De Model mobile-mSATA

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea