Cald Iarna Infant Toddler Cizme De Îngroșare Plus Fata De Copil Băiat Cizme De Zăpadă În Aer Liber Moi, Fund Non-Alunecare De Copil Copii Cizme Pantofi

36.79lei

66.89lei

-44 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

27402234946133800 articole Recomandate în magazinul nostru NE $ 9.98

/ NE $ 5.80

/ NE $ 5.80

/ NE $ 5.88

/ NE $ 4.30

/ NE $ 9.90

/ NE $ 9.90

/ NE $ 4.20

/ NE $ 4.30

/ NE $ 10.75

/ NE $ 12.50

/ US $ 9.99

/

Iarna Pentru Copii Fete Băieți Copilul Cizme

Culoare:Sky Blue.Negru.Roz.Violet.Orange.

Stimate client:pentru că fiecare țară are diferite dimensiuni eticheta,asa ca alege dimensiunea corectă,trebuie să măsoare piciorul copilului lungime,a verifica dimensiunea de informații.

De exemplu: copilul lungime picior 11.0 cm,nevoie pentru a alege lungimea branț este de 12.0 cm.pentru că trebuie să dea șosete spațiu.

Dacă aveți orice întrebări,vă Rugăm să trimiteți un mesaj,va vom ajuta.

1 Pachet:1 Pereche de pantofi

Opțiunea dimensiune 14=dimensiunea Etichetei 14 Branț lungime 11.5 cm

Opțiunea dimensiune 15=dimensiunea Etichetei 15 lungime Branț 12.0 cm

Opțiunea dimensiune 16=dimensiunea Etichetei 16 Branț lungime 12.5 cm

Opțiunea dimensiune 17=dimensiunea Etichetei 17 lungime Branț 13.0 cm

Opțiunea dimensiune 18=dimensiunea Etichetei 18 Branț lungime 13.5 cm

Opțiunea dimensiune 19=dimensiunea Etichetei 19 lungime Branț 14.0.cm

Opțiunea dimensiune 20=dimensiunea Etichetei 20 de Branț lungime 14.5 cm

Opțiunea dimensiune 21=dimensiunea Etichetei 21 lungime Branț 15.0 cm

Opțiunea dimensiune 22=dimensiunea Etichetei 22 Branț lungime 15,5 cm

Opțiunea dimensiune 23=dimensiunea Etichetei 23 lungime Branț 16.0 cm

1. Prietenos Observați: Dacă aveți întrebări înainte de plasarea comenzii, vă rugăm să nu ezitați să contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva.Ce este mai mult, dacă plasați comenzi mari, pls lasa-ne, vă pot face o reducere.

2. Despre noi: pantofi Noastre sunt de la fabrica direct, astfel încât să putem oferi clienților noștri cele ieftine, dar de calitate superioară saci.Sloganul nostru este: Prețul de Cost, cea Mai bună Calitate.Toate produsele noastre sunt 100% la fel ca fotografiile, ceea ce vezi este ceea ce ai !

3. Calitate: Înainte de a ne trimite pantofi pentru tine, vom verifica-le atent, dacă este defect de produs, trebuie să-i întoarcă la fabrica noastră de a schimba noi.Știi, noi doar oferim clienților noștri cele mai bune produse.

4. Timp de procesare: procesarea timp este de 1-3 zile, un plus dimensiune pantofi trebuie să fie personalizate, și este nevoie de fabrica noastră de a personaliza, astfel încât timpul de procesare poate fi un pic mai mult, dar atunci când este ok va trimite comanda la prima dată.

5. Timp de transport maritim: Avem trei metode de transport: China post (12-19 zile lucrătoare, uneori, la aproximativ o lună sau mai mult), EMS (5-10 zile lucrătoare), DHL (2-5 zile lucratoare).În cele din urmă, avem fată specială pentru a urmări fiecare comanda am trimis, deci, dacă acesta are o problemă în timpul transportării, va vom anunta la prima dată.

6. Metode de plata: acceptam multe plată: Card de Credit, Money gram, West union, Money brokeri.Important, vă sfătuim să alegeți Escrow ca metodă de plată, pentru că vă puteți proteja de bine :)

7. După serviciu: după ce ați primit element, dacă aveți probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom rezolva asta pentru tine: satisfactia Dumneavoastra este nostru cel mai de urmărire!! !

8. Statutul de stoc: în general vorbind, toate elementele sunt disponibile, dar unele elemente sunt vanzatori fierbinte, așa că poate fi nu este disponibil temporar, dar pls nu vă faceți griji, am să acorde întotdeauna atenție la comanda dumneavoastră, dacă aveți probleme, vă vom contacta cât mai curând posibil.

9.Întoarce ușor:După ce veți obține elementul,dacă nu vă place,se întoarce ușor pentru tine,puteți să ne contactați prin trademessager sau lăsați mesaj prin intermediul centrului de mesaje,după ce am văzut mesajul tău,ne vom ocupa de ea la o dată.

Etichete: aur cizme fată copilul, goth cizme unisex, za fată pantofi, tricot papuceii pentru copii, gri copilul cizme, copilul arc cizme, iarna pentru copii overals, teva papuceii copil, zăpadă instant play, în aer liber de viteze cuțit

Sezon Iarna
Forma De Deget Rotund Toe
Toc De Tip Plat cu
Material De Sus Turma
Materiale De Captuseala de pluș
Boot Înălțime GLEZNA
Tip De Închidere Cârlig & Bucla
Cizme Tip Cizme De Zapada
Gen Unisex
Element De Moda Transformat peste Marginea
Material De Talpa TPR
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Intervalul De Vârstă 25-36m
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea