20pcs Moda Forma de Os de Păr Gheare de Păr Elegant Clip Artificiale Dogbone Coada de cal Suport de Prindere pentru Câini (culoare Aleatorii)

15.57lei

28.29lei

-44 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

20buc/set Moda Forma de Os Culori Amestecate Câine de Companie Arcuri de Păr de Câine Grooming pentru Cățeluș Câine Animal de casă Pisică Elegant de Par Clip Descriere

Aceste produse sunt de moda forma de os de păr gheare, care sunt realizate din materiale de înaltă calitate, rezistent la utilizare.Sa degisn poate ajuta clip cainelui părul strâns și câinele tău nu se va simți inconfortabil atunci când poartă.Moda ac de păr va face câinii să arate mai minunat și frumos.

Caracteristici

- Culoare: culoare Aleatorii. - Material: Metal. - Dimensiune: Aproximativ 2x1x0.1 cm. - Realizate din materiale de înaltă calitate, rezistent la utilizare. - Poate ajuta clip animalului tau de companie părul strâns și nu va aluneca cu ușurință. - Meci de catelusul tau e perfect tinuta, se va face câinii să arate minunat. - Este potrivit pentru câini.Câine nu se simt inconfortabil atunci când poartă. - Perfect pentru bal mascat, petreceri aniversare, uzura de zi cu zi și de a lua fotografie.

Lista de ambalare 20 x agrafele

Etichete: sampon pentru animale de companie, femei de moda, zmee câini, accesoriu câine, pânză de câine, câine de pluș, diy crescut câine, manechin de companie, câine îngrijirea accesorii-ul, livrările de apărare câine

Material Metal
Tip De Element Accesorii De Par
Setați Tipul Da

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea