De crăciun Autocolante de Perete din PVC Detașabil, rezistent la apa om de Zăpadă, Pom de Crăciun Decalcomanii de Anul Nou, Decoratiuni de Craciun Pentru Casa

14.37lei

26.14lei

-45 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、1. Poate fi folosit pe orice suprafață netedă, cum ar fi pereti, usi de sticla, geam, bucatarie sau baie, gresie, faianta, aparate de uz casnic, aparate de aer condiționat și mașină de cadavre.

2、2. De Crăciun autocolante de perete sunt realizate de înaltă calitate, detașabile din PVC din materiale ecologice de protecție, inodor, ușor să rămânem la perete, fără reziduuri de peeling, și nici o deteriorare a peretelui.Înainte de lipirea-l pe fereastră, asigurați-vă că suprafața este curată și netedă.

3、3. Uită-te cu atenție la imaginea prezentată, ștergeți de sticlă sau de perete curat, și apoi lipiți de fereastră.Apoi scoateți independent mici etichetă și stick-l pe orice suprafață netedă.

4、4. Acest Crăciun aplicatiile este potrivit pentru petrecerea de Crăciun și de sărbătoare decorațiuni interioare.Ele sunt, de asemenea, cadouri amuzante pentru prieteni și familie.El ajută pentru a spori atmosfera de Crăciun.

5、5. Calificată, de calitate, sigure și inofensive, rezistent la apa, lipire, ușor de utilizat, practic și durabil.

Descriere:

1. Poate fi folosit pe orice suprafață netedă, cum ar fi pereti, usi de sticla, geam, bucatarie sau baie, gresie, faianta, aparate de uz casnic, aparate de aer condiționat și mașină de cadavre.

2. De Crăciun autocolante de perete sunt realizate de înaltă calitate, detașabile din PVC din materiale ecologice de protecție, inodor, ușor să rămânem la perete, fără reziduuri de peeling, și nici o deteriorare a peretelui.Înainte de lipirea-l pe fereastră, asigurați-vă că suprafața este curată și netedă.

3. Uită-te cu atenție la imaginea prezentată, ștergeți de sticlă sau de perete curat, și apoi lipiți de fereastră.Apoi scoateți independent mici etichetă și stick-l pe orice suprafață netedă.

4. Acest Crăciun aplicatiile este potrivit pentru petrecerea de Crăciun și de sărbătoare decorațiuni interioare.Ele sunt, de asemenea, cadouri amuzante pentru prieteni și familie.El ajută pentru a spori atmosfera de Crăciun.

5. Calificată, de calitate, sigure și inofensive, rezistent la apa, lipire, ușor de utilizat, practic și durabil.

Caracteristici :

1. Verde de protecție a mediului din PVC autocolant de perete.

2. Rezistent la apa, anti-agățare și rezistente la ulei.

3. Pot fi eliminate.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: aproximativ 50*70cm/19.69*27.56 în

Domeniul de aplicare: suprafață plană și netedă, fără cenușă

Lista De Ambalare:

1*Crăciun Autocolante De Perete

Notă:

Este recomandat pentru a șterge de pe suprafața peretelui înainte de lipirea .

Etichete: lv mickey haine, fier cuier de plante, folie cutter negru, lampa de la distanță solare, lv mic rucsac, lv șal pashmina, folie caz s7 edge, fier cuier imagine, lv model de dresuri

Origine NC(de Origine)
Clasificarea Pentru Perete
Cenzura Cod -
model 3D Autocolant
Stil Desene animate
Caietul de sarcini Single-piece Package
Material PVC
Scenarii PERETE
Tema Desene animate
Numărul De Model de crăciun autocolante de perete

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea