Papagal Musca Jucarie Pasare De Jucarie Sfoara Bumbac Sisal Jurnal De Culoare Muscatura Mare

49.63lei

53.93lei

-7 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Essentials Jucarii: Pasăre de jucării de bază activități fizice pentru a ține-ți prietenii cu pene stabil și fericit, și de a îmbunătăți sănătatea dumneavoastră

Aceste blocuri sunt împărțite în mai multe straturi, alpinism și explorare.Păsările, de asemenea, ca să dezlege bumbac noduri, satisfacerea lor natural de stimulare, și mesteca.

În condiții de siguranță alegerea Noastră mestecați jucării sunt realizate din pure, naturale, lemn si sfoara de bumbac.Toate aceste produse sunt vopsite cu comestibile pigmenți și sunt făcute de mână.Ele sunt mai musca rezistent si durabil.

Recomandat pentru femeile insarcinate, cocktail-uri, nuci de cocos, păsări dragoste și alte păsări de dimensiuni.O perfectă rabatabile loc pentru păsări.

Papagalul jucărie de mestecat conține blocuri de lemn și diverse alte accesorii în formă de a atrage papagal muște și de a ajuta prietenii cu pene știu și starea lor de apă.

Material: Pasăre jucării sunt realizate din produse alimentare de calitate și culori naturale de lemn, și sunt hand-made pentru muscatura mai mare rezistență și durabilitate

Culoare: Lemn

Material: Bumbac Coarda + Lemn

Continut pachet:1* Papagal mușcă un șir mare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: anime masca juuzou, a7r2 piele piele, accesorii sidef, 2018 civic roți, 2018 ieftine vladan, 2018 dulap raft, 10 ball valve cap, a76 1 5 v baterii, 40 mini vaporizator

Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea