Cat Vesta Ham Lesa Set Pisoi, Catelus PetHarness Duce Respirabil Animale De Companie Haine Caini De Talie Mica Zgarda Pisica Chihuahua Produse Pentru Animale De Companie

47.28lei

63.01lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere produs:

Tip de element:Cat Ham si Lesa Set

Material:Poliester Pânză, Pânză De Plasă

Culoare:Rosu,Albastru,Verde

Dimensiuni:XS/S

Publicul Țintă:Pisici

Caracteristică:Reglabil

Dimensiune--------------------Gât---------------------------Piept

XS --27 -00cm /10.63 --------38.00 cm /14.96

S --31 --00cm /12.20 ------48 -00cm /18.90

Caracteristici:

1. Pânza de poliester este respirabil și confortabil, durabil și rezistent la uzură.

2. Adoptarea la 4 puncte de design pentru a dispersa trage, și pisici nu se va simți inconfortabil atunci când le trage.

3. 38 mm nailon incuietoare să se adapteze și centuri de siguranță pentru a repara, pentru a se asigura de companie nu este ușor de a scăpa, ușor de purtat și convenabil pentru a regla.

4. Mânerul în conformitate cu ergonomie să ai notă bună și se simt mai confortabil.

5. Metal D cataramă și tracțiune cataramă prin rafinat ambarcațiuni sunt luminoase, nu este ușor de rugină și durabil.

6. Stil Japonez este liber și minunat.Acesta poate fi haine de moda pentru pisici în timp ce acesta poate fi, de asemenea, un ham și lesă setați cât timp folosind D catarama.

Pachetul include:

1 x Cat Ham si Lesa Set

note:

1. Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferenta din cauza manuală de măsurare și 3-5 g pentru diferența între culori diferite.

2. Datorită ecranului diferenta de culoare poate fi un pic diferit de ceea ce vă așteptați, vă rugăm să permiteți.

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat?Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.Cum pot urmări coletul meu?Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind urmărire number:www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide).Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.Scopul și transport maritim 1.Ordinele de plată completă în termen de 48 de ore sau mai puțin va primi prioritate în prelucrarea noastre departament. 2. Vă rugăm să termini de plată în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi anulată de către sistem în mod automat. 3. În mod normal, vom gratuit de transport maritim de mărfuri prin china post air mail, vă rugăm să contactați cu noi, dacă doriți pentru a navei prin DHL, UPS, EMS, Fedex sau alte companii de transport.Politica de retur Daca produsul este defect, vă puteți întoarce pentru restituire sau de schimb în termen de 7 zile de la primirea.Cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru costul de transport maritim pe elemente returnate.Ne va schimba pentru unul bun la disponibilitatea pe stoc, sau de a face o rambursare.

Etichete: bebedero gatos, câinele grosgrain panglică, câinele har, hlbb guler de câine, câine vestă, cat guler set, pisica de sex masculin cablajului, chihuahua de iarnă, drăguț chihuahua cablajului, violet gulere câine

Caracteristică Căptușit
feature01 Anti-separatiste
Utilizare pentru Pisici și Câini de talie Mică
Drop-shipping Da
Feature03 ham si lesa set
Stil Stil Japonez
Feature02 Ca haine
Material Polyester canvas+ochiuri
sens ham pentru pisici
Decor Alte
Element Nume Pisica Câine Vesta Ham Lesa Set
culoare verde,rosu,albastru
Este Dispozitiv Inteligent No
model Tang Dynasty Floare De Design

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea