Halloween Bătrân Latex, Masca Fata Peruca Acoperit Capul Masca De Halloween Face Decor

66.11lei

85.85lei

-22 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Ușor de Transportat: La articole pentru acoperirea capului este format din non-toxice latex, confortabil si respirabil, ușor de transportat, stil realist, spatios, potrivit pentru bărbați și femei, adulți.

2、Unic și Practic: pălării de design pentru persoanele în vârstă este realiste.Și articole pentru acoperirea capului va face diferit în Halloween.

3、Respirabil și Durabil: La articole pentru acoperirea capului caracteristici practice ochi gaură fără obstacole, și puteți reduce un pic pentru a mări gaura din nas.Există suficient spațiu pentru a respira liber.

4、Largă de Aplicații: articole pentru acoperirea capului este potrivit pentru diferite festivaluri, foarte potrivit pentru Halloween, Paste, Craciun, carnaval, evenimente, spectacole școlare, joc de rol, etc.

5、Mic Sfat: articole pentru acoperirea capului are un miros, vă rugăm să deschideți pachetul și puneți-l într-un loc aerisit pentru 24 de ore înainte de utilizare.

Caracteristici:

Ușor de Transportat: La articole pentru acoperirea capului este format din non-toxice latex, confortabil si respirabil, ușor de transportat, stil realist, spatios, potrivit pentru bărbați și femei, adulți.

Unic și Practic: pălării de design pentru persoanele în vârstă este realiste.Și articole pentru acoperirea capului va face diferit în Halloween.

Respirabil și Durabil: La articole pentru acoperirea capului caracteristici practice ochi gaură fără obstacole, și puteți reduce un pic pentru a mări gaura din nas.Există suficient spațiu pentru a respira liber.

Largă de Aplicații: articole pentru acoperirea capului este potrivit pentru diferite festivaluri, foarte potrivit pentru Halloween, Paste, Craciun, carnaval, evenimente, spectacole școlare, joc de rol, etc.

Mic Sfat: articole pentru acoperirea capului are un miros, vă rugăm să deschideți pachetul și puneți-l într-un loc aerisit pentru 24 de ore înainte de utilizare.

Caietul de sarcini:

Nume: Bătrânul Articole Pentru Acoperirea Capului

Material: latex

Ambalare: sac de OPP

Dimensiune: dimensiune gratuit, potrivit pentru dimensiunea de adult, 45*32cm/17.72*12.60 în

Net greutate: aproximativ 350g

Lista De Ambalare:

Articole pentru acoperirea capului*1

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5 .Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Etichete: groază peruca, capota latex, fața peruca, gâscă masca latex, drift masca latex, mască de halloween, masca menajera latex, mască de latex, halloween masca latex, masca de latex

Origine NC(de Origine)
Grupa De Vârstă Adulți
Acoperi Zona Fata Complet
Tip horror
Masca Material Latex
Numărul De Model Halloween simulare articole de acoperit capul
Ocazie HALLOWEEN

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea