3D Animale din Lemn Cap de Cerb de Artă Model Home Office Agățat de Perete Decor de Stocare Titularii Rafturi Cadou Ambarcațiunile de Decor Acasă

22.26lei

37.08lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Dragi Prieteni, bine ati venit la magazinul nostru !

Vești bune: Nou-veniți vor fi pregătite pentru urmașii noștri cu un plus de 1%-2% reduceri exclusive .Orice freebies sau fan zone de activități, va vom informa fanii noștri și urmașii la prima dată în fan clubului nostru sau e-mail.Promisiunea noastră adept va obține cel mai bun preț și servicii.Acțiune, fiind urmașii noștri, vânzător de top magazin, reducere continua, surpriza nu se opresc niciodata!

Caracteristici:

100% De Brand Nou Și De Înaltă Calitate.

Agățat de perete Artizanat din Lemn

Moderne de simplitate si eleganta

Nu contează în orice situație va aduce un fel de stil propriu

Descriere:

acasă decor:Decor DIY

Material: Lemn

dimensiuni:lungime*lățime*grosime 37*29.5*21cm(dupa asamblare)

Culoare:ca imagine afișată

Pachetul inclus:

1 buc* ambarcațiuni de lemn

Vă rugăm Sfat : vă reamintim că, din cauza efecte de iluminare, monitor brightness/contrast setări etc, ar putea exista unele mici diferențe în ton culoare a site-ului fotografie și elementul real.

Element de Măsură de mână, ar putea fi un pic diferit.

Colaborarea cu ridicata și picătură de transport maritim:

Pentru en-gros: oferim reducere si transport GRATUIT prin EXPRESS, care durează 3-8 zile pentru a ajunge.

Pentru picătură de transport maritim: vom trimite bunuri pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

Cum de a urmări coletul meu?

Puteți urmări coletul pe site-ul cu numărul de urmărire: pe 17track-ul.Ce pot face atunci când achiziționarea timpul se scurge?

Dacă achiziționați timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați.Vom extinde pentru tine.Așa că banii si comanda va fi protejat de Balioilhaircare.ro.

Etichete: cap de cerb, eticheta de lemn cerb, alpinist perete, capul de perete, africa de rochie, cap de cerb pe perete, cerb autocolant de perete, art deco poster, vopsea, decor cerb

Material Lemn
Origine NC(de Origine)
Caracteristică Regională Africa
Tema Animale

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea