IVOMEC medicina pentru animale Ivomec Merial/ Dimensiune (50ml) ÇözeltiEndektosit câine, vacă, oaie, pisică, porc, cal pentru animale antiparaziter

128.83lei

198.21lei

-35 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

INDICATII - PORCINE

IVOMEC Injectabilă este indicat pentru tratamentul următoarelor infecții și infestări parazitare la porcine:

Gastro-intestinale rotunzi: Mari, rotunzi, Ascaris suum (adulți și L4); Roșu stomac worm, Hyostrongylus rubidus (adulți și L4); Nodular worm, Oesophagostomum spp. (adulți și L4); Threadworm, Trichina ransomi (adulți și somatice larve)

Somatice Threadworm Larve (Trichina ransomi).Scroafele trebuie să fie tratate cu cel puțin șapte zile înainte de fătare pentru a preveni infectia de purcei.

Pulmonari : Metastrongylus spp. (adulți)

Paduchi: Haematopinus suis

Acarienii: Sarcoptes scabiei var.suis

DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE – PORCINE:

Doza recomandată este 1 mL de IVOMEC ® Injecție / 33 kg greutate corporală (300 µg ivermectină / kg greutate corporală).Calea de administrare recomandată este prin injectare subcutanată în gât.Soluția poate fi oferit cu orice standard automată sau cu doză unică, echipamente.La porcii tineri, mai ales cei de jos 16 kg, pentru care mai puțin de 0,5 mL de IVOMEC ® injectabila este indicat, de dozare de precizie este important.Utilizarea unei seringi, care poate oferi cu exactitate cât de puțin 0,1 mL este recomandat.Utilizați o tehnică aseptică.

RECOMANDAT PROGRAM DE TRATAMENT

I. Animale de Reproducție: La momentul inițierii orice parazit program de control este important să se trateze toate animalele de reproducție din turmă.După tratamentul inițial, utilizați IVOMEC ® Injecție cu regularitate după cum urmează:

Scroafe Trata înainte de fătare, de preferință 7-14 zile înainte, pentru a minimiza infecție de purcei.

Scrofițe Trata 7-14 zile înainte de reproducere.Trata 7-14 zile înainte de fătare.

Vieri

Frecvența și au nevoie de tratamente sunt dependente de expunere.Trata cel puțin două ori pe an.

II.Alimentator porci: Toate alimentator de porci ar trebui să fie tratate înainte de plasarea în locuri curate.Porcii expuse la sol contaminat sau sediul putea avea nevoie de repetarea tratamentului daca reinfectare apare.

Prezentare:

50 mL sticla, doze multiple (dependent de greutate)

Etichete: foulard voile, femeia patrunde barbatul cal, cat s62, aleatoare de trecere a animalelor autocolante, dota cal, etrier, bovine pentru, moare oi, câinele gopro, plimbare cu calul

Origine BR(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea