3.5 Inch Ecran Mare aparat de Fotografiat Digital cu Memorie de 32GB Card, Cititor de Card pentru 3-12 Ani Copii Vechi aparat de Fotografiat Digital Cadouri

92.62lei

112.94lei

-17 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

100% de brand nou și de înaltă calitate

OOTDTY

Caracteristici:

【2019 Modernizate Copii】Această copiii aparat de fotografiat digital are camere duble,3.5 inch LCD display sreen, selfie este disponibil și poate dura până la Video, îmbunătățit foarte mult fotografii mai clare definiții, se va înregistra creștere a copilului dumneavoastră și momente minunate.

【Funcții Multiple & de Mare Capacitate】Modernizate copii noi camere foto și video vine cu mai multe funcții, bazat pe versiunea originală fotografie de captare, înregistrare video, redare, crește self-timer.auto-focus, face detect, fata zambitoare auto capture.În cazul în care fondul are o lumină puternică, camera dilueaza efectul de orbire pentru a face imaginea randată să arate mai realist.Fiecare copil camera vine cu un card micro SD 32GB și Cititor de Carduri SD.

【 Cadouri】copiii Noștri aparat foto este un cadou pentru Ziua de naștere, Sărbători, Crăciun, ziua Recunostintei si de orice alte ocazii speciale.face a fost de departe cel mai iubit cadou de la petrecere.

Caietul de sarcini:

Dimensiune ecran: 3.5 inch

Material: PC

Capacitate baterie: 400mAH

SD card de: 32GB

Notă:1.Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul include(fără pachetul de vânzare cu amănuntul):

1 X Camera De Copii

1 X Card de Memorie 32G

1 X Cititor De Carduri

1 X Cablu USB

1 X Manual De Utilizare

Etichete: camera de copii familii, conor mcgregor tricou, digital photocamera, hd extern player, camera hd, valva rotativa, cititor usb pentru audio mp3, mini mickey mouse curea, țesături camera copii, camera video

Nume De Brand LaBo
Certificare NICI unul
Tip Portabil
Origine NC(de Origine)
Utilizare Utilizarea Acasă
Tip De Stocare Card SD
Numărul De Model 19QA8YY601839-PK
Suport De Înaltă Definiție 720P (HD)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea