Sandisk USB 3.0 pendrive Original CZ73 Ultra Fler de 128GB, 256GB PEN DRIVE 64GB 32GB16GB ping unitate flash usb memory stick

20.61lei

41.21lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Logistica:Vânzător este Metoda de Transport maritim

Dragi prieteni, vă mulțumesc că ați venit la magazinul nostru.Atunci când alegeți metoda de logistică personalizate de către vânzător, va vom trimite corespunzătoare companie de logistica.Nu se referă la timpul de sosire platforma, vom face ora de sosire a pachetului mai repede.

100% Original de la SANDISK USB flash drive !Vă rugăm să verificați toate Flash discuri de H2testw pe PC-ul, vă Rugăm să testați accordng la tipul de port pentru a testa flash disk, dacă nu , viteza va fi redusă **flash disk este foarte afectat de cititor de carduri, adaptor, USB port etc. Calitate scăzută dispozitivul va 100% încetini viteza card. **Bazat pe teste interne; performanța poate fi mai mică în funcție de dispozitiv gazdă, de interfață, de condițiile de utilizare și de alți factori.Despre Capacitate 16GB=aproximativ 14RO-15GB 32GB = aproximativ 28GB-30GB 64GB = aproximativ 58GB-60GB 128GB = aproximativ 111GB-120GB Acest calcul este diferența între producător și PC-ul dvs., vă rugăm să Google card de Memorie de capacitate' pentru a obține mai multe informații.Caracteristică: SANDISK 3.0 CZ73 Capacitate:8G/16G/32G/64G/128 (* capacitate utila reală va fi mai puțin marcată a capacității (din cauza format, sisteme de operare, aplicații, sau alte tipuri de conținut va ocupa o parte din capacitate)

WARMTIPS Despre cadouri Cadouri individuale poate fi de o calitate îndoielnică și dor de cadou, pentru că acesta este un cadou, așa că nu susține o rambursare, dar putem compensa din nou la cumpărături viitoare Cumpărător rus rus de politică , vă rugăm să confirmați numele tău complet .Notă pentru livrare (vă rugăm să citiți înainte de a comanda ) 1.Modul de transport maritim care este trimis cu tracking number, China Post Obișnuit Pachet Mic poate fi urmărită numai înainte de a părăsi China. 2.Timpul de expediere mulți țară normală este de 15 - 45 de zile( Rusia și Brazilia 30 - 60 de zile) 3. dacă Confirmarea se apropie,și încă nu beneficiază de bunurile,vă rugăm să contactați cu noi pentru a extinde termenul de livrare. 4. Cu toate acestea, vă Rugăm să nu ai încredere în noi.Vei primi pachetul la timp. 5. Vă rugăm să nu deschideți dispută în termen de 60 zile,Multumesc pentru amabilitate. 6. Cand faci o comanda,aceasta înseamnă că sunteți de acord cu instrucțiunile de mai sus.Multumesc.TRANSPORT 1. Vom folosi Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim sau China Post Obișnuit Pachet Mic ,va vom trimite numărul de urmărire pentru a vă atunci când am returnarea coletului. 2. Toate pachetele sunt Air Mail. 3. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a face un transport rapid.FEEDBACK-ul 1. Suntem pur-inima vânzător și scopul nostru este de 5 STELE. 2. Vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv, vom încerca noastre cele mai bune pentru a face mai bine. 3. Ne vom concentra la client satification și mereu pus-o în cea mai mare prioritate.Dacă aveți orice problemă cu element, putem încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a Oferi o soluție bună.Vă rugăm să ne contactați în avans, înainte de a părăsi orice negativ/neutru feedback-ul.Bun de comunicare este important pentru noi.Suntem sigur se poate face o tranzacție de succes pentru tine.

Etichete: Balioilhaircare.ro contact franța, ios pendrive 256gb, SanDisk, sigiliul unitate flash usb, mino memorie usb, lonati cheie usb, Logo-Ul De Tip, kuvo memory stick, stick usb, sandisk usb

Timp pentru a pieței Dec 2016
Produse De Stare Stoc
Pachet Da
Cerere PC/Notebook
Origine NC(de Origine)
Material Metal
Nume De Brand SanDisk
Greutate about 9g
Stil Stick
Greutate Produs 12g
Capacitate 16G 32G 64G 128G 256G
Criptare Da
Tip De Produs Flash Disk
Garanție 5ani
Conector Standard Un
Tip De Interfață USB 3.0
Certificare FCC
Numărul De Model SDCZ73

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea