Montessori Puzzle ABC Jucarii din Lemn de Învățare Timpurie Scrisoare Alfabet Puzzle Număr Preșcolari Jucării Educative pentru Copii C2466F

46.79lei

57.77lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Nume Produs: Alfabetic Zero Bord

Interval de vârstă: > 1 de ani

singură Dimensiune: 29.6*29.6*1 cm

Greutate: 0.38 kg

Material: Lemn

[Educație Montessori] este o jucărie material didactic în conformitate cu metoda Montessori, propus de Dr. Maria Montessori.Cinci domenii de educație Montessori De instrumente de predare conceput de Maria Montessori se bazează pe sensibilitatea fiecărui copil, și oferă cinci câmpuri (practica de zi cu zi de viață, educație senzorială, educației lingvistice, aritmetice, de învățământ, culturale și de educație).Practica imaginatia, ochi și mână de coordonare, culoarea și forma de recunoaștere.Materiale educaționale care ajuta copiii dezvolta abilitățile lor în timp ce te distrezi.Metoda Montessori este o metodă de educație care își propune să promoveze oameni care sunt de sine-stătătoare, competent, responsabil, grijuliu, și dispus să învețe pe tot parcursul vieții lor.

[Informații despre produs]: vârstă Țintă" de 3 ani, dimensiunea Pachetului 29.7 * 29.7 * 1.4 cm Greutate: 0.8 kg

[Destul de drăguță]: Aceste materiale Montessori sunt din lemn litere, majuscule și minuscule litere limba engleză.Fiecare literă corespunde unui obiect, animal, masina, fructe, plante, produse alimentare, etc., și învață limba engleză.Aflați mai multe obiecte în timp ce.Tema animale de design și culori vibrante va prinde ochii tăi.Copilul poate învăța "de recunoaștere a animalelor", "culori de bază" și "diferențele de mărime" în timp ce joacă.

[Calitate în condiții de siguranță și în condiții de siguranță garantează] Dacă există un defect al produsului, vom reveni 7 zile de rambursare.Lemn de înaltă calitate, naturale și sănătoase, spre deosebire de alte materiale ieftine.Fabricat din lemn natural material, în formă de inimă de fabricație, aceasta este o jucărie puzzle jucărie.Ecologic.

[Ideale pentru cadouri]: sunt multe grădinițe și grădinițe, care oferă educație Montessori.Nu doar distractiv, dar, de asemenea ajuta copiii dezvolta abilitățile lor (gândire logică, creativitate, rezolvarea problemelor, coordonarea, anchetă).Ideal pentru cadouri (sărbătoare de intrarea la școală, sărbătoare de intrarea la școală, de ziua copilului, sărbătoare ziua de nastere, cadou de Crăciun). 1, 2, 3, 4, 5 și 6 ani, băieți și fete va fi mulțumit.

Etichete: montessori jucărie de învățământ din lemn, alfabet de blocare, montessori mobile alfabetul tipărit, alfabet pentru copii, copilul montessori, abc lemn, de învățare cutii, aprins, montessori din lemn, cutie de învățare

Nume De Brand NoEnName_Null
jucării pentru preșcolari senzoriale jucarii
Avertizare Nu înghiți
Jucarii Din Lemn pregătire preșcolară
jucarii pentru copii jucarii educative
montessori jucarii montessori
Tema Animale & Natura
preșcolar din lemn Copilarie
Certificare China certificate (3C)
Intervalul De Vârstă 5-7 Ani
montessori limba jucării de învățare
Jucărie Pentru Copii pentru Copii mici
materiale montessori Puzzle ABC
Numărul De Model MS100255

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea