Stras Sequin Masca De Fata Pentru Femei De Moda Gura Măști De Praf Reutilizabil Mascarilla De Protecție Mască Masque Tapabocas Petrecere

7.60lei

18.95lei

-59 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Vă rugăm să constate, enumerate este produs și distribuit în străinătate și supusă legilor țării sale de origine.

Reutilizabile Praf Mascat de Halloween Stras Cristale Masca pentru Femei

Caracteristică:

1.Perfect pentru Halloween/Valentine ' s carnavaluri, masquerade, masquerade cosplay, mardis gras, petrecere, club de noapte, costume de cosplay, petrecere, nunta, producție de teatru, bal mascat petrecere, petrecere cu costume și așa mai departe.

2.Ai fost vreodată atât de fericit și plin de viață, la un festival de muzica sau de concert de inima ta și apoi BOOM un bug muștele în gură, sau inhalezi praf, sau unele transpirat persoană se scurge pe tine.E freakin mai rău.

3.Masca cu spate reglabil poate fi purtat ca o masca sau un colier.Este un produs multi-scop.Gratuit dimensiune se potrivește tuturor oamenilor.

4.Nostru mascaradă masca fata lanț de bijuterii este un cadou minunat pentru prietena, sotia, sora s, prietenii si iubitul.Atunci când ea pune pe m asquerade masca, Se va aduce o mai mare atenție și să devină centrul atenției.

5.Pot pune filtre în cazul în care aveți nevoie,izolează în mod eficient praful și PM2.5 etc,Washableand praf,de înaltă calitate, materialul de amestec bumbac.

Conținutul Pachetului:

1 ×PC masca

Etichete: masca de fata cu stras, dispune masca, masque 3 nike, fata de moda masca, pentru femei mască, masca de fata pentru virusul, mască de strat reutilizabile, design masca, hot sexy femei foto, mi antivirale masca

Masca gura masca de fata
Obiecte aplicabile bărbați și femei de orice varsta
Material Bumbac
Numele produsului Masca de protectie
Origine China Continentală
Mască De Protecție Masca De Fata
gura masca Gura Acoperi
Standard de siguranță NICI unul
Pachetul De Conținut 1 1 buc masca
Numărul De Model Masca
Tip De Element Masca
Model Tip Solid
Gen FEMEI
Dropshipping Suport
Certificare NICI unul
Clasa de protecție NICI unul

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea