Noi 10.1 Pentru Huawei MediaPad M3 Lite 10 BAH-AL00 BAH-W09 BAH-L09 LCD Display Matrix, Ecran Tactil Digitizer Ansamblul Senzorului

125.94lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Noi 10.1 Pentru Huawei MediaPad M3 Lite 10 BAH-AL00 BAH-W09 BAH-L09 LCD Display Matrix, Ecran Tactil Digitizer Ansamblul Senzorului

Bine ati venit la magazinul meu

feedback-ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea un încurajarea 5 stele feedback-ul.Vă mulțumesc foarte mult pentru eforturile tale.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu ceva, vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ înainte de a ne contacta.Să ne dea informații sau e-mail direct, vom răspunde în termen de 1 zi lucrătoare de la primirea informațiilor.

3.Dacă doriți să cumpere mai mult de un produs, vă rugăm să adăugați totul la Cosul de prima.Atunci când trece la pagina de finalizare a comenzii, Vânzătorul reducerea va fi calculată automat.

4.Vă mulțumim pentru dvs. de navigare și așteptăm cu nerăbdare să vă oferim cele mai bune servicii.

Garanție

1. Odată sosit, vă rugăm să VERIFICAȚI dacă produsele în stare BUNĂ.Dacă prejudiciul a pachetului vă rugăm să nu accepte pachetul și feedback-ul la noi.

2. TOATE LCD Testat de lucru înainte de a trimite, vă Rugăm să NU INSTALAȚI înainte de Testare.SĂ NE anunțați ÎNAINTE de INSTALARE (NUMAI Conecta LCD pentru placa de baza pentru testare), GARANȚIE NULĂ dacă LCD deteriorat după Instalare.Pentru Non-Rambursabile!Dacă sunteți mulțumit cu produsele după testare.ATUNCI s-ar putea instala pe telefon.

3. Toate produsele, garantie 12 luni, 100% de brand nou și strict testate înainte de expediere.

Vă rugăm să ne informați în TERMEN de 3 ZILE de la primirea coletului, dacă sunteți nemulțumit de produsele (poze Reale, videoclipuri și alte elemente de probă trebuie să fie dat, escpecially la "QC PASS" tag-ul pentru a dovedi că ați cumpărat produsul pentru noi), atunci noi va oferim înlocuire /rambursare în cazul în care produsele nu sunt conform descrierii.Vom trata ca produsele primite în stare bună și funcționează bine descrisă dacă e DINCOLO de 3 ZILE.

4. DACĂ LCD Deja Instalat și de a găsi unele problemă.Vă rugăm să ne trimiteți înapoi în termen de 3 zile.Dacă ecranul LCD NU este rupt sau deteriorat, va vom trimite înlocuitor (taxa De returnare vor fi suportate de tine, vom plăti taxa de transport pentru retrimiterea.)

'

Transport

1. Taxele de Import si TVA, nu sunt incluse în prețul de element sau de transport de marfă.Aceste costuri sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să consultați biroul vamal în țara dumneavoastră pentru a determina aceste costuri suplimentare înainte de cumpărare.

2. În cazul în care comanda ajunge la 10 (cu excepția EMS, DHL și ordine), ecranul LCD este fragilă și de mare valoare.În scopul de a evita deteriorarea produsului, acesta va fi împărțit în mai multe pachete cu numere de urmărire.Aceasta depinde în principal de valoarea comenzii și țara dumneavoastră, și vă va notifica de mai multe transporturi.

3. Noi oferim întotdeauna Balioilhaircare.ro standard de transport, care este cel mai economic și în condiții de siguranță pentru transport.Dacă doriți mai rapid de transport maritim, puteți alege DHL sau EMS atunci când plasarea comenzii. (În cazul în care adresa de destinație este pe listă într-o zonă de la distanță de ??DHL, suplimentare taxele de transport trebuie să fie încărcate.)

4. Balioilhaircare.ro standard transporturile includ China Post, Hongkong Post, Singapore Post și alte populare servicii poștale, și în final companie de transport maritim va fi optimizat prin Balioilhaircare.ro transport oficiali.În general, informațiile de urmărire este disponibil în termen de 3-7 zile, și puteți obține mai multe detalii prin introducerea unui număr de urmărire:

5. Dupa ce comanda este confirmata, bunurile vor fi livrate în termen specificat de ore de lucru, și vă vom anunța cât de curând voi achiziționa produsul sau culoarea nu este disponibil.Toate produsele pot fi livrate prin DHL, EMS, Hongkong Post și Singapore Post.Camioane de Transport nu poate vizualiza parcelă statui on-line.Dacă nu primiți elementele termen de 30 de zile de plată, vă rugăm să ne trimiteți o scrisoare.

* DHL, UPS si FedEx iau, de obicei 3-7 zile pentru a ajunge la tine.

* EMS, de obicei, va fi livrat la tine în termen de 7-15 zile.

* Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim, de obicei, sosește la nivel mondial în termen de 10-25 de zile.

Etichete: yld, matrice lcd pentru tv, 4inch monitor, matricea proiector, triton ecran tactil, 10.1 inch, huawei mediapad 10 t3, 24 inch lcd, matrix, korg pa800

Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 6cm (5.91in x 5.91in x 2.36in)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand ONEVAN
Compatibil Marca Pentru Huawei
Dimensiunea De Afișare 10~13 Inch
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip Ecran Ecran Capacitiv
Numărul De Model Pentru Huawei MediaPad M3 Lite
Tip De Produs Panoul LCD Combo

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea