Zece Britanie 1 Bucată Element Nou Cuvânt SR5 Chrome Masina Emblema Personalizate Plastic ABS Autocolant Auto Plăcuța Insigna

35.47lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1 Bucată Element Nou Cuvânt SR5 Chrome Masina Emblema Personalizate Plastic ABS Autocolant Auto Plăcuța Insigna

100% de brand nou

100% rezistent la apă

Material: ABS

Culoare: crom

Dimensiune: 127x23mm

Ambalaj: punga de plastic

1. Vă rugăm să folosiți detergent pentru a curăța suprafața țintă înainte de a lipi pe. 2. Vine cu adeziv pe spate, doar coji de fructe și stick-ul. 3.Nu spălați mașina de instalare recomandată în termen de 3 zile.

1. Toate cardurile de credit, Moneybookers, Visa, MasterCard, QIWI și transfer bancar sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.De asemenea, vom accepta paypal pentru plata dacă nu te-ai ei.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 2 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație o școală minunată, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizată în termen de 2 zile.

1. Oferim 3 luni garantie pentru toate produsele de la data de livrare.

2. Cumpărătorul ar trebui să plătească taxa de transport pentru retur în orice situație, cu excepția greșelilor noastre.

3. Nu vom fi răspunzători pentru cumpărător de orice daune și pierderi, dincolo de suma pentru care cumpărătorul a plătit efectiv noi.

4. Oferim 3 luni garantie pentru toate produsele de la data de livrare.

1. va aranja transport în funcție de adresa de cumpărător oferă, astfel încât vă rugăm să confirmați și să verificați adresa detalii ai umplut pe Balioilhaircare.ro.

2. Dacă adresa dvs. este în Brazilia și selectați DHL/UPS/FEDEX spune-ne CPF sau CNPJ număr, deoarece, pachetul nu poate șterge vamale și compania de transport maritim va refuza să livreze fără ea.

3. Serviciu de Timpul de Tranzit este prevăzut de către transportator, la sfârșit de săptămână și de sărbători se exclude, astfel încât timpul de livrare poate fi mai lung decât ne-am promis, în special în timpul sezonului de vacanta, astfel încât vă rugăm să fie răbdare.

Etichete: alfa 159 emblema, sotac t2, b7 passat seat, alfa romeo 147 logo-ul, masina t4, alhambra sharan, awd autocolant, alfa romeo semn, alfa romeo 147 emblema, acog ohhunt

Articol Greutate 0.01kg
culoare Chrome
Numele Modelului TO068
Tip De Material ABS
Element De Lungime 12.7cm
Tip De Element Embleme
Înălțime Element 0.8cm
Articol Diametru 12.7cm
Nume De Brand Zece Britanie
Emblema Material PVC
Lățime Produs 2.3cm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea