Mehofoto Ursul Desene animate Fundaluri de Fotografie pentru Băiat Baloane Petrecere de Ziua Copilului Nou-născut Fotografie de Fundal Cloud Blue Sky

23.70lei

40.88lei

-42 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

RM17221375751817501 Despre dimensiunea

Măsuri de precauție puteți face referire la aceste imagini și alegeți dimensiunea dorită.Dacă nu știți cum de a alege, puteți să ne contactați.Noi vă va oferi sfaturi profesionale.Deoarece mașina este de lucru, nu va fi erori în dimensiunea reală, dar această eroare va fi mic.

Servicii suplimentare

Se adaugă o mică gaură în fundal.Adauga un buzunar în partea de sus a fundal.Personaliza dimensiuni speciale și imagini, și ne va trimite poze pentru a verifica cu tine.Dacă aveți nevoie de servicii suplimentare, vă rugăm să ne contactați din timp.

Despre material

Caracteristicile de Vinil: ușor de transportat, de culoare este mai bine , a cutelor Policoton: nu noe, se estompeze, de bună calitate, nu are cute Policoton este mai bine decât de Vinil, astfel încât prețul său este relativ mare.

Etichete: balon de metal, fondul de fotografie, fundal pentru fotografie, balon decor, 100pc balon, balon cu spray de stralucire, fondul curcubeu, fundal foto, ballon cutie, fundal de desene animate

Tip Spray De Vopsit
Tipărit Digital Tipărite.pictate manual medii
de vinil, pânză calculat tipărite
Fundaluri de fotografie copiii de fundal
Nume De Brand NeoBack
Aplica Studio foto,fotografii, fotografie, fundaluri,etc.
Pachet Da
Material Vinil,Poliester
Conținutul De Imagine Diverse stiluri de fotografie de fundal,
Stil Alte
Dimensiune (mm) orice dimensiune
Cuvinte cheie fotografie
Tema Ziua de nastere,petrecere,Festival,de Peisaj, etc.
Numărul De Model Mehofoto Fundal

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea