Medicale Avansate Injectabile Formare Brațul Model Fara Set

292.40lei

301.44lei

-2 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Avantajele produselor noastre

Asistenta medicala model este un model medical folosit de obicei de asistenta medicala operațiuni sau participarea la asistenta medicala de învățare și practică.Odată cu dezvoltarea de asistență medicală știința în societate, care alapteaza model a fost publicat.Capricios mod de viață umană duce la dificultatea de a face față îngrijire medicală și de prim ajutor măsuri de prim ajutor, astfel că medicii trebuie să aibă abilitățile necesare și de conștientizare de asistență medicală și de prim ajutor.Nașterea de nursing model, primul model de ajutoare, copil model, resuscitare cardiopulmonara simulator și tot felul de medical modele doar umple postul vacant de om dorința pentru mamele care operațiunea de formare și de urgență operația de formare, astfel încât să putem cunoaște și practica necesară asistență medicală și de prim ajutor, exerciții și abilități în viața de zi cu zi.

Descriere Produs

Descriere:

Acest braț model poate demonstra următoarele elemente: 1. Venelor flebotomie pe cot antebraț 2. Vena injecție pe cot antebrat 3. Vena transfuzie de sânge pe cot antebraț 4. Vena lichid de transfuzie de pe cot antebraț 5. Muscular injecție în mușchiul deltoid pe partea laterală a membrelor superioare.Nume produs Injectabil Formare Brațul Model Fara Set Aplicarea Școală,spital,clinica,expoziție de Produse Nr.VIC-434A Limba engleză sau cerința de client Material Incasabil plastic PVC Ambalare 6 buc/ctn, 66x24x30cm, 7kgs Dimensiunea dimensiunea de Viață

Producția Show

Ambalare & Service

Dublu ondulat hârtie, carton Manuale ambalaj Robust și ambalare în condiții de siguranță

Certificari

Schimb Valutar

Compania Noastra

Fondată în 2003, Xinxiang Vic Știință și Educație Co.,Ltd.este situat în orașul Xinxiang aproape de Fluviul Galben și Zhengzhou Airport.Principalele noastre produse sunt specimen, modele, alte știință și educație instrumente.

Ne-am câștigat o reputație foarte bună, după mai mult de 10 de ani de experiență de export.Am luat parte la multe expozitii in strainatate, astfel ca 2014 Arabe Laborator corect.Produsele noastre au fost exportate în statele UNITE ale americii, Australia, Rusia, Germania, Brazilia, Singapore, Malaezia, Pakistan, Dubai, Iran, Irak, Dubai, Nigeria, Turcia, Japonia și coreea și așa mai departe.

Vic angajați consideră compania noastra un semn de victorie și succes.Considerăm că fiecare client de cea mai mare importanță.Considerăm că avem produse de calitate excelentă și servicii.Ca un tânăr și entuziast echipa, vom munci din greu pentru a atinge nevoile și cerințele dumneavoastră.

Etichete: manechin simulator, cosmetologie parul manechinului, căile respiratorii manechinului, omului manechinului, manechin cpr, bix medicale, injecție manechin mâini, manechin corp de manechin manechinului, manechin femeie manechin, cumpara parul manechinului

pictura Vopsea Non-toxic
Articol Medicale Avansate Injectabile Formare Brațul Model Fara Set
Proprietate Decor, Predare
Numărul De Model VIC-434A
Client Elevi/Profesori /Medici
Subiect Știința Medicală
Material PVC Eco-friendly
Cerere Scoala / Spital /Promovare Medicala
Oem LOGO-ul pot fi imprimate
Dimensiune Life Szie
Tip Manechinul

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea