100A 12V 24V Înaltă Tensiune DC Contactor HVDC Releu de Tensiune și Putere de Control

280.79lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

modname=ckeditor

type1:load100A750VDC,Bobina voltage12VDC

type2:load100A750VDC,Bobina voltage24VDC

I. utilizarea produsului

HVDC relee pot fi utilizate pe scară largă în vehicule electrice, vehicule electrice hibride HEV, vehiculele cu celule de combustibil, generarea de energie fotovoltaică, generarea de energie eoliană, cloud server de alimentare, baterie de încărcare și descărcare de sistem, DC DC înaltă tensiune domeniu, cum ar fi tensiune alimentare controlul și utilaje grele de echipamente.

1. Putere / control al motorului, izolare circuit, circuit de protecție și dispozitivele de siguranță, pentru mașini industriale.

2, pentru baterie auto de distribuție și de rezervă.

3, folosit pentru invertor de control.

4, folosit pentru vehicul electric de încărcare gramada.

5, folosit în generarea de energie solară echipamente.

Două caracteristici ale produsului:

1. poate controla curent mare și înaltă tensiune.

Ceramica lipire și etanșare tehnologie: contact cameră umplut cu gaz inert, combinate cu magnetic arc de stingere, astfel încât produsul poate transporta până la 10 ori suprasarcina de curent.

2. structură compactă și de lucru redus de zgomot.

Pentru arc diferența de structură fără arc de scurgere este folosit, forma poate fi foarte mic.

Deoarece contactul este sigilat în gaz inert camera, chiar dacă contactul clearance-ul este foarte mic, se poate asigura de înaltă eficiență și de siguranță tăiate.

Lucru de zgomot este mic, și același lucru este valabil și atunci când trecerea de curent mare.

3. bun de siguranță.

Contact sigiliu sigilate ceramice camera de vid, fără arc de risc de scurgere, explozie-dovada design, asigurând astfel o bună siguranță a produsului

4. contact fiabilitate

Contactul unitatea este sigilată în gaz inert, deci, rezistența de contact poate rămâne stabilă, indiferent de ceea ce este mediul.

5. nu există nici o cerință specială pentru instalare.Partea mobilă a greutate de lumină, de mare forță de reacție și puțin influența gravitației.Acesta are două moduri de instalare, laterale și de jos.Nu există nici o cerință specială pentru poziția de instalare.

'

Etichete: troliu auto, auto contactor, Troliu de 24v, cupcake pen, dc troliu, creion tensiune de test, 24vdc contactor, contactor 12 în, baterie contactor, stivuitoare electrice

DIY Consumabile ELECTRICE

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea