XiaoR Geek Robot de Jucărie cu Micro: bit Grafic de Programare de Învățământ Stem Jucării Robotica pentru Copii,Dans,Pian,Atingeți

507.90lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Informații despre produs

★CREATIVE STEM JUCARII: Introduce copiii în lumea creatoare de codificare cu XiaoR Geek robot kit, cele mai bune de învățământ bloc STEM jucării.Copiii învață să construiască, program și de a crea în timp ce se distrează. ★GRAFICĂ de PROGRAMARE de ÎNVĂȚARE: Cu drag and drop interfață de codare, copiii să învețe cu ușurință cum să program robotul lor să urmeze liniile, pentru a evita obstacolele, de a detecta distanță, de control lumini cu LED-uri, și mai mult, pe XiaoR GEEK Robot app în urma instrucțiuni pas cu pas.Mai mult decât atât, copiii să-și dezvolte gândirea logică, creativitatea, rezolvarea problemelor, și să învețe cunoștințele de știință, tehnologie, inginerie și matematică. ★APP CONTROL de la DISTANȚĂ: Suport iOS/Android App, PC-ul, Infraroșu control de la distanță.Copiii pot folosi telefonul inteligent pentru a controla motorizate robotul să se miște în toate direcțiile, dans, cânt, cânt la pian, trage și așa mai departe.Micro:bit suportă o varietate de metode de programare, MakeCode editor on-line de programare grafică, și de programare python.Fie că este vorba de calculator pagină web sau aplicație mobilă, se pot realiza programul de creativitate. ★COMPATIBIL CU MARILE BLOC JUCARII: Copiii pot combina robot kit cu marca lor existente, construirea de blocuri pentru a crea mai puternic și amuzant motorizate roboți, și de a folosi XiaoR Geek Robot app pentru a controla propriile lor creații. ★Cel mai bun STEM CADOU PENTRU COPII: Învățarea prin joc este dovedit a fi cea mai eficientă metodă de predare pentru mințile tinere.Fericita noastră bot jucărie va promova copiii dumneavoastră mana-ochi de coordonare și de creativitate, și te distrezi în același timp.Copiii vor iubi acest interesant robot și fericit să aibă acest adorabil de companie.

Invata prin gameplays

Învățarea prin joc este dovedit a fi cea mai eficientă metodă de predare pentru mințile tinere.Nostru HappyBot jucărie va promova copiii dumneavoastră mana-ochi de coordonare și de creativitate, și te distrezi în același timp.Copiii vor iubi acest interesant robot și fericit să aibă acest adorabil de companie.

Cum să-ți controlezi micro:bit robot?

Micro:bit robot a construit-în toate programele, și nu are nevoie de asamblare.În ambalaj, există o infraroșu control de la distanță, care este cel mai simplu mod de a controla.Vă recomandăm să utilizați XiaoR GEEK mobile app (sprijinirea Android și iOS).Puteți folosi, de asemenea, XiaoR GEEK WeChat mini-program pentru a controla robotul masina.

Etichete: cc26x2r1, team fortress 2 figurine, at89s52, geek tricou, geek tricou, microbit robot, caomaru, k210, risc v, pic micro

Demo Tip De Bord Raspberry pi 2 b
Nume De Brand Waveshare
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea