Teren Burghiu Spiral Polul Grădină Plantare Sol Afânat Burghie #40

27.01lei

36.01lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Premium Material: Caracteristici de carbon tija de otel pentru durabilitate și aliaj de oțel lame pentru un maxim de performanță la sapaturi.

2、Ușor de Utilizat: Face mari de plantare de locuri de muncă mult mai ușor și mai repede, făcându-l potrivit pentru profesioniști și acasă proiecte DIY.

3、mai Puțin Timp pentru Mai multe Plante:Rapidă de Plantat ia toate presupunerile în plantarea bulbilor; pur și Simplu exercițiu cât auger va merge și ridica auger afară din gaură.

4、Salva Înapoi: A a22/26cm lungime, care elimină în mod constant aplecat, în timp ce de foraj; Nu este nevoie să vă faceți griji despre peisaje stancoase, deoarece acest rapidă de plantat prin exerciții libere, material pietros astfel încât să puteți planta bulbi și lenjerie de pat de plante oriunde doriți; a Nu se utiliza cu mare sau rocă solidă.

5、Largă de Aplicare: Această rapidă de plantat este profesionist peisagisti' choice pentru a crește dramatic eficiența atunci când plantarea bulbilor, legume, flori, rădăcină goale arbori și arbuști, aratul solului sau cutii de plantat, amestec de semințe, sol, îngrășăminte,etc.

Caracteristici:

1. Material de calitate: Caracteristici de carbon tija de otel pentru durabilitate și aliaj de oțel lame pentru un maxim de performanță la sapaturi.

2. Ușor de Utilizat: Face mari de plantare de locuri de muncă mult mai ușor și mai repede, făcându-l potrivit pentru profesioniști și acasă proiecte DIY.

3. Mai puțin Timp pentru Mai multe Plante:Rapidă de Plantat ia toate presupunerile în plantarea bulbilor; pur și Simplu exercițiu cât auger va merge și ridica auger afară din gaură.

4. Salvați Înapoi: A a22/26cm lungime, care elimină în mod constant aplecat, în timp ce de foraj; Nu este nevoie să vă faceți griji despre peisaje stancoase, deoarece acest rapidă de plantat prin exerciții libere, material pietros astfel încât să puteți planta bulbi și lenjerie de pat de plante oriunde doriți; a Nu se utiliza cu mare sau rocă solidă.

5. Aplicarea pe scară largă: Acest rapidă de plantat este profesionist peisagisti' choice pentru a crește dramatic eficiența atunci când plantarea bulbilor, legume, flori, rădăcină goale arbori și arbuști, aratul solului sau cutii de plantat, amestec de semințe, sol, îngrășăminte,etc.

Parametri:

Material: oțel

Dimensiuni (aprox.):

Diametru 2.3*22cm/0.91*8.66 în

Diametru de 5*22cm/1.97*8.66 în

Diametru 8*26cm/3.15*10.24 în

Utilizări: utilizat pe scară Largă pentru plantarea de copaci, grădini/plantare sol afânat, livada de plantare, etc.

Ambalare: OPP

Lista:

1*Teren de burghiu

Etichete: Lamare Cutter, pentru trimer, perie de tăiere cg430, corindon cu roată de măcinare și ascuțitoare, hss center punch stator, co5, cap de tăiere perie, gradina tuns gard viu, grădină pol, cutter circular de foraj

DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Tip Twist Drill Bit
Numărul De Model Gradina Plantare Sol Afânat Burghie
Nume De Brand VAHIGCY
Lungime 2.3x22cm
Utilizarea Metal Foraj
Material Oțel Carbon De Înaltă

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea