Pielea Sentiment Realist Vibrator Din Silicon Mare Mare Penis Cu Ventuza Jucarii Sexuale Femeia Patrunde Barbatul Pentru Femeie Femeie Masturbari Sex-Shop

25.60lei

51.20lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Sticlă Pyrex Penis Artificial Penis Realistic Dildo Pentru Femei De Fructe Și Legume De Forma De Sex Feminin Masturbari Dispozitiv Vibrator Anal Sex Toy

Caracteristici:

- Sticla poate fi încălzit sau răcit pentru temperatura a juca - pur și simplu de căldură în apă caldă sau rece în apă rece pentru o creație întâlni, perfect pentru partenerul juca si solo sesiune.

- Design ergonomic, confortabil și netedă, ușor pentru a introduce, a face cu ușurință și în condiții de siguranță a explora și de tren pentru dimensiuni mai mari, cu mai multe lungimea si circumferinta.

- A făcut de siguranța grad medical cristal de sticlă, durabil, piele-friendly, non-toxic, non-poros și nu are efecte secundare.

- Dimensiuni compacte, este un cadou ideal pentru călătorie.Ușor de curățat, suprafața netedă, nu reziduale, convenabil pentru utilizarea și depozitarea.

Caietul de sarcini:

Material: Aliaj + Gel De Siliciu

Castravete: 20*2.5 cm

Lufa:20*2.5 cm

Banana:20*2.5 cm

Vinete: 16.5*2.8 cm

Ridiche: 20*2.5 cm

Pachetul inclus:

1* Sex Toy

Note:

1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare,vă mulțumesc.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

Etichete: riesige anal plug, mare viberator, testicul prostata pentru masaj, personal anal masaj, massag de prostata, super silicon vibrator, vibratoare penis artificial, jucarii sexuale pentru femei cal penis, Bagheta, av vibratoare

Material Silicon
Nume De Brand yunman
Obscene Imagine No
Sugestiv Sexual No
Dimensiune Anal Butt Plug Prostate Massager Adult Gay Sex Products Anal Plug
Mărfuri De Certificare A Calității ce
Tip G-Spot
Numărul De Model Bagheta magica AV Vibratoare Jucarii Sexuale pentru Femei Stimulator Clitoris

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea