Copilul Dentitie Mănușă Moale Alimente Grad Silicon Teether La Îndemână Dentitie Mitt Jucărie Pentru Auto-Liniștitor Pentru 3-18 Luni Sugari

8.88lei

17.76lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1.premium material: Fabricat din moale din silicon de calitate alimentară material și polar fleece tesatura moale și piele-friendly, în condiții de siguranță și inofensiv, contribuie la dezvoltarea copilului gingiilor si a maxilarului.

2.anti-înghițire design: nici o suplimentare de mici piese sau accesorii, pentru a preveni sufocare sau să mănânce din greșeală, toate-rotund de a proteja sănătatea copilului.

3.dual-scop: acesta poate fi folosit ca un teether sau o mănușă de box, care pot relief durerea si disconfortul de dentiție și să se distreze.

Discription:

PP sondare membrana, construit în pp sondare membrana pentru a simula sunetul de bomboane, copilul va fi mai curios.

Cerc și buclă de închidere, anti-drop, mai bine pentru a se potrivi copilul de mână, foarte confortabil de purtat; luminoase de culoare și drăguț model.ușor de curățat.

Caietul de sarcini:

Material: Silicon de Calitate Alimentară Teether + polar fleece tesatura

Culoare:roz,verde,albastru

Dimensiune:100*62*10mm

Pachetul Inclus:

1 x Dentitie Mănușă de box

Note:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2.Datorită manuală de măsurare și diferite metode de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere.Multumesc!!!

Etichete: fidget, degetul teether, manusa teether dinti, verde dentitie manusa, bărbați mănuși drumeții, silicon dentitie mănuși, copilul musca manusa, manusa de dinți, dentiție mănușă mult, 3 luni dentitie mănuși

Ambalare Singur încărcate
Material Caracteristică Nitrozamine Gratuit
Material Silicon
Funcția Alte Produse De Îngrijire A Dinților

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea