Masina Ceas Auto Internă-Stick Pe Ceas Digital Alimentat cu energie Solară 24 De Ore Ceas cu Baterie Built-in Masina de Decorare Electronice O

57.52lei

70.16lei

-18 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Solare Alimentat Design: masina ceas caracteristici baterie reîncărcabilă a cărui alimentare este alimentat cu energie solară modul, și caracteristici de înaltă calitate, panou solar + rezistent la temperaturi ridicate baterie de litiu de putere de aprovizionare, care poate fi lipit și fixat fără cabluri.

2、Practic in Utilizare: masina caracteristici ceas senzorul de vibrații pentru comutarea automată pe și în afara, și ceasul în mod automat detectează vibrații de stat din mașină, și-l transformă pe automat.

3、Rezistente la Căldură Shell: coajă de mașină ceasul este fabricat de înaltă temperatură material rezistent, care face ceasul potrivit pentru mediul intern de mașină, fără a se preocupa de vară de expunere.

4、Ajustare Luminozitate: masina ceas caracteristici de înaltă temperatură digital cu LED-uri tub de afișare, în timpul zilei și pe timp de noapte sunt în mod clar vizibile, cu ajustare automată a luminozității, moale la noapte, strălucitoare în soare.

5、parasolarului Design: design de capota poate reduce în mod eficient interferentele de lumină puternică în timpul zilei, pe timp de noapte, mașină de ceas poate preveni LED-uri de lumină de a fi proiectate pe parbriz, care nu afectează conducere.

Caracteristici:

Încărcare solară de alimentare, liber de cabluri, instalare ușoară!

Iluminat fontului de afișare, în mod clar vizibile în timpul zilei și noaptea.Unghi larg de vizualizare, nici o neclaritate la un anumit unghi ca display LCD. 3-nivelul de luminozitate reglare automată funcție, trecerea în mod automat în funcție de intensitatea luminii din exterior, în mod clar vizibil în lumină puternică, moale și lumină în întuneric.

Built-in de 500 mAh de mare capacitate baterie de litiu, rezistenta la temperaturi ridicate pentru a satisface mediul de temperaturi ridicate din consola centrala a masinii.Mai mare acumulator de capacitate îmbunătățește de viață a bateriei atunci când nu există nici lumina soarelui.

Pentru generalul masina de familie utilizare, masina este de multe ori parcat în aer liber și de multe ori se deplasează în timpul zilei.Energia solară este, practic, auto-suficiente și care nu are nevoie de încărcare suplimentară.

Cu baterie funcția de monitorizare, atunci când puterea bateriei este scăzut, o "Lo-" low battery memento va apărea o dată la fiecare minut, până când acesta este forțat să închidă, pentru a evita golirea bateriei de alimentare și care afectează de viață a bateriei.După oprirea acestuia, taxa de ceas prin expunerea la soare sau folosiți cablul micro USB pentru încărcare, apăsați butonul din nou pentru a începe.

Când zilele ploioase și altele grevă, solar supliment de energie este insuficientă, puteți utiliza micro USB Android încărcător de telefon mobil la putere ceas.

Caietul de sarcini(aproximativ):

Shell material: automobile de clasa rezistent la temperaturi ridicate material ABS

Dimensiuni: maxime de lungime, lățime și înălțime (10.6 cm * 7.3 cm * 2.3 cm/4.17*2.87*0.91 în)

Note de măsurare a temperaturii:

Sonda de temperatura este în spatele ceas, și temperatura măsurată este temperatura de gazdă mediu de lucru.

(Temperatura de consola centrală va fi, în general, mult mai mare decât temperatura medie in masina)

Lista De Ambalare:

Auto-Ceas Digital * 1

Cablu De Încărcare * 1

Manual * 1

Etichete: pe grila de sistem de panouri solare, masina ceas, masina de ceas pentru, ceas, alimentat cu energie solară ceasuri recenzii, bărbați ceas solar, digital ceas mașină, digital termometru solar, ceas de perete, audi germania

Dial Display Digital
Caracteristică 6 De Afișare De 24 De Ore
Caracteristică 1 Automobile Ceas Digital
Caracteristică 2 Automobile Ceas cu Iluminare din spate
Cazul Formei Neregulate
Afișare Informații Umiditate
Plasarea Tabloul de bord
Caracteristica 5 masina ceas electronic
Caracteristică 4 24-Ore Ceas Electronic
Nume De Brand Ai MAȘINĂ DISTRACTIV
Caracteristică 3 Solar Luminos Ceas

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea