Original Fuji instax share sp-3 o singură dată imagistica telefon mobil imprimantă foto conexiune WIFI portabil mini SP3

648.14lei

1 080.23lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul De Sarcini Brand: FujiFilm

Culoare: Negru / Alb (Optional) metoda de Înregistrare: 3 culori de expunere cu OLED Film: Film Instant FUJIFILM "instax PĂTRAT" (Nu sunt Incluse) Dimensiune Imagine: 62 mm x 62 mm /2.4.x 2.4 inch imagine Acceptate dimensiune: 800 x 800 puncte rezolutie Imprimare: 12.5 puncte/mm (318 dpi, 80 μ mdot teren ) Imprimarea niveluri: 256 de niveluri pe culoare (RGB) Interfață respectarea Standard: IEEE802.11b/g/n,Funcționarea frecventa: 2412 MHz-2462 MHz (11 ch) a Sprijinit format de imagine: JPEG, PNG Printeing timp: de înregistrare a Imaginilor foto - ieșire (Hrană pentru animale) Aprox. 13sec .Aproximative capacitatea de imprimare: Aprox. 160 printuri (Bazat pe condițiile de testare) *Variază în funcție de condițiile de utilizare.Consum de putere: 3 W Alimentare: NP-50

Timp de încărcare : Aprox. 3 ore (Variază în funcție rămasă a bateriei nivel )

Operationg temperatura: +5 °C la + 40°C / +41°F la + 104°F (fără condens)

Element Dimensiune: 116 mm x 130.5 mm x 44.4 mm (excluzând proeminențele)

Greutate: 312g (Fără acumulator și film pack)

Noul Fujifilm Instax Share SP-3 MP Smartphone Printer

Caracteristică 1: Printuri Creative de la Smartphone-uri.de la Smartphone-uri

Selectați cele mai bune fotografii de pe telefonul smartphone și de a lua instax printuri de doar transfera fotografii de la aplicația pentru a SP-3 prin conexiune Wi-Fi.

De asemenea, puteți imprima Imagini de la Instagram, Facebook, Weibo, Google Fotografii, flickr și conturi Dropbox.

Notă: conexiune Directă funcția pentru FUJIFILM camere digitale vor fi disponibile în jurul valorii de la sfârșitul lunii August 2016. Până atunci, vă rugăm să trimiteți imagini de la smartphone-ul prima și de a folosi apoi instax SHARE app pentru a imprima de la instax SHARE SP-3.

Descărcați Gratuit "instax SHARE" De pe App Store Sau Google play

Noua interfață de utilizator și funcția pentru o mai bună utilizare.

Notă:

Telefoane Android™: Instalat cu Android Ver. 4.0.3 sau mai târziu și Google Play.

iphone: Instalat cu iOS Ver. 8.0 sau mai târziu.Unele tipuri de telefoane care îndeplinesc condițiile de mai sus pot să nu fie compatibile cu instax SHARE, chiar dacă aplicația este instalată.

Acces instax SHARE-ul pentru cele mai recente informații cu privire la cerințele de sistem.Variație de culoare

Caracteristică 2: imprimare de Mare viteză

Imprimare de mare viteză în 13 secunde

Un nou sistem de expunere cu laser realizează o imprimare mai rapidă timp de 13 secunde de imprimare de transfer de date de ieșire de imprimare.

În același timp, de imprimare de zgomot este mai mic, ceea ce face dvs. de imprimare experienta mult mai placuta

Calitate superbă a imaginii

De înaltă definiție și de înaltă calitate a imaginii ideale pentru fotografii

De înaltă rezoluție de imprimare de pixeli de 800 x 800 puncte și de 318 dpi arată în mod clar detaliate gradații și expresiile feței de un full-length, portret, caractere, materiale, etc.

*instax tehnologie excelează în culoarea dezvoltarea și conservarea

Instax dezvoltă sistemul culori prin livrarea de lumină a pigmenților și producerea de reacții chimice.

Reduce deteriorarea de culoare și claritate cauzate de imbatranire, ceea ce dovedește imagine excelentă stabilitate doar ca argintul-cu halogenuri printuri fotografice.Modelul meu (SP-3)

Adăugați text la fotografii

Caracteristică 3:

Diverse modele disponibile Split

Împărți o imagine în două

Colaj

Timp Real Șablon

Atunci când selectați "Timp Real Șablon" și de a lua o fotografie, data, locul, vremea, temperatura și umiditatea sunt indicate în cadru.Din moment ce nu poate face o copie cu acest șablon, fotografia va fi singurul din lume.

Limitat Șablon

Fiecare print este numerotat astfel încât se pare ca un element de limitat.O memorie comună cu persoane pe care le prețuiesc va fi chiar mai prețioase.

Surse de Social media

emplate pentru imprimarea de imagini încărcate de rețele sociale (SNS) de servicii.Cu fotografia de profil și de numărul de like-indicate, de imprimare oferă o mare distracție în tandem cu SNS.( instagram, Facebook, Google foto,Weibo, flickr, Dropbox )

Model Standard

Simplu instax cadru face fotografia să iasă în evidență.

Caracteristică 4: Filtre pentru mai multe imprimare distractiv!Filtru Personalizat

filtru de culoare

Fujifilm Inteligenta Filtru

Fujifilm Inteligenta de Filtrare foloseste un optime de prelucrare tehnologie, Inteligență Imagine™, care se bazează pe Fujifilm 80 de ani de experiență și avansarea știu-cum.Tehnologia oferă rezultate reale - de exemplu, pentru a înveseli o fotografie care s-a dovedit prea întuneric.

Caracteristica 5: Rotiți imaginile pe care le-a luat cu aparatul de fotografiat digital în instax printuri pe loc!

Cu FUJIFILM digital aparat de fotografiat, puteți face instax amprente de a trimite imagini direct de la aparatul de fotografiat pentru a "instax SHARE".

Acum, puteți partaja imagini pe care le pot realiza numai cu camere digitale, cum ar fi copii și animale de companie imaginile capturate la o viteză a obturatorului, sau alimente și flori imagini cu fundaluri neclare, făcându-le în instax amprente de la fața locului.

Descriere pentru instax SQUAER filmul "instax PIAȚA de film" este pentru utilizare numai în format pătrat imprimare instantanee camere, cum ar fi noul SQ10. Acest film oferă uimitoare fotografii instant pe care le puteți potrivi într-o geantă, portofel sau mini rama foto.Instax film asigură clare, reproducerea, culori vii și nuanțe naturale ale pielii.

Etichete: instax mini, 4g lte router vpn, imprimanta, film instax mini, fujifilm, instant printer, cam instant, instax mini 9 film foto, camera video, instax

flash No
Instax SQ Film 20 Coli / 40 Coli (Cantitatea Opțional)
Certificare CE
Dimensiune 116mm x 130.5 mm x 44.4 mm (excluzând proeminențele)
Imprimanta Culori Negru / Alb (opțional)
Film Film Instant FUJIFILM "instax PĂTRAT"
Setați Tipul Numai La Camera
Close-up Lens No
Caracteristică Specială NICI unul
Tip Camera Camera Instant
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Instax Share SP-3 METRI Printer
Alimentare NP-50
Nume De Brand fujifilm
Dimensiunea Imaginii 62mm x 62mm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea