7.08"18cm latime (2yards/lot) Brodate Florale Tul, Dantelă Asieta~~Bloomy~,Plasă de Broderie Dantelă Asieta

32.99lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Bine ati venit la magazinul nostru

Notă: 1 yard = 91 cm; 1 inch = 2,54 cm,1meter=100cm

Descriere

Stare: 100 % nou și de înaltă calitate

Material: Poliester,nailon

Culoare : galben+alb

Model : Dantela

Lățime: Aprox.18cm(7.08 inch)

Lungime: aprox. 2Yards .

Dantela este perfecta pentru rochii,de sex feminin underware , refuz,geanta accesorii, pălărie.păpuși, haine, imbracaminte nupțial, couture, decor acasă și alte proiecte ai putea imagina.

1. Mereu ne trimite articole în termen de 5 zile lucrătoare, cât de repede putem.Dar vă rog să înțelegeți că Suntem singurul vânzător și timp de transport maritim nu este sub controlul nostru.

2. Noi întotdeauna speranța de a oferi continuu yarzi, dar nu orice dantelă asieta este nesfârșit de lungă.Dacă ai nevoie de o bucată, vă rugăm să ne anunțați înainte de a cumpăra.

3. Atunci când faceți cumpărături on-line, vă rugăm să înțelegeți că diferența de culoare este inevitabilă.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a descrie culorile de șireturile mele, dar niciodată nu Am îndrăznit să se aștepte că avem aceeași înțelegere de culori.Dacă sunt foarte stricte cu culoare, vă rugăm să gândească de două ori înainte de plasarea comenzii.Important Clauza

Timpul de Livrare Perioada de China Post este Întotdeauna Instabil , Sometims Vor Fi Câteva Zile Întârziere, pentru a Ajunge , Dacă nu Ai Înțeles Acest lucru, În Scopul de A Evita Disputa Noastră Despre Acest lucru , vă Rugăm să Alegeți Rapid Mod de Transport maritim, sau E de Pachete (NE Cumpărător.)

Cooperare Ar fi Mult mai Apreciat.

Cumpărături Fericit Aici!

Timpul de Livrare prin China Post este de 15 - 60 de zile .

Vă rugăm să Alegeți Alte Paymemt Moduri Care Sunt Disponibile pentru Platforma

Etichete: spania e cald căutare de îmbrăcăminte pentru femei salopete, spania e cald căutare de îmbrăcăminte pentru bărbați din amestecuri de lână, tenul elemente ion fata de frumusete dispozitive, spania este preferat de îmbrăcăminte pentru femei tancuri camis, spania casa de gradina casa de gradina farfurii, reduceri de top top essentials instrumente de diagnosticare, spania e cald căutare sanatate frumusete perii de unghii, dulce stil girly lumina albastră de blocare pahare, suport bluetooth sport, camere video de acțiune

Tesatura Tip Ochiurilor de plasă
Technics Brodate
Numărul De Model WB
Tip De Produs Dantela
Decor Dantela
Lățime 18cm
Material 100% Poliester
Caracteristică Eco-Friendly

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea