Renensin bentita Perna Earcap + o pereche de Tampoane ureche caz acoperire pentru Bose QuietComfort 2 15 QC2 QC15 căști ureche perne

42.00lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Renensin Înlocuire bandă Perna Earcap + o pereche de Tampoane ureche caz acoperire pentru Bose QuietComfort 2 15 QC2 QC15 căști ureche perne Descriere: ureche perna este facuta de spumă moale și piele artificială, ceea ce face purtarea confortabil și confortabil.Cu aceasta, vă puteți bucura de muzică stereo la maxim.Ei sunt foarte buni înlocuitori pentru Bose QuietComfort QC15 QC2 Căști .Caracteristici: Culoare: Negru 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate Material: piele Artificiala, spuma moale, Durabil si moale, de înaltă elasticitate se Potrivesc Perfect Compatibil cu Bose QuietComfort QC15 QC2 Căști Custom-Made Realizate de aritificial din piele si spuma de Inalta elasticitate, rezistent si moale Dimensiuni: Aprox.16 x 3,5 cm NOTĂ: bentita pad compatibil DOAR cu original BOSE QuietComfort 15 QC2 QC15 Căști Doar Pachetul Inclus: 1 buc Bentita perna 1 Pereche de Înlocuire Ureche Tampoane de Perna 1 Pereche de Cupe Ureche Arată Poza:

Despre Feedback-Ul:

1. Vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv și 5 scoruri dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Pentru feedback-ul, multumesc .

2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback negativ sau neutru sau deschide orice dispută.Să ne lucreze împreună pentru a rezolva orice problemă.

Restituire sau de Înlocuire:

1. Dacă problema de calitate, de restituire sau de înlocuire cerere este disponibil în termen de 7 zile după bunurile primite de către cumpărător.

2. Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține adresa noastra de returnare.Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și de a scrie CADOU pe detalii livrare foaie.

Fiscale și Vamale:

Prețurile noastre nu includ orice fiscale și vamale.Pentru a vă ajuta să reduce sau de a evita orice TVA sau TVA sau taxe la import, noi, de obicei, marca mărfurilor de CADOU sau de PROBĂ .

Etichete: bose qc25 ear pad, bose bentita, qc15, bose quietconfort 15, căști kenwood, ear pad pernă, linie de căști, bose 15, bose quietcomfort, cască pad

Nume De Brand Renensin
Material Piele
Compatibil 3 pernuța căștii perna pentru QC15 cască
Compatibil Bentita pentru Bose QC15 QC2
Dimensiune Ear pad Cushion For BOSE QC15 QC2 Headphones
Compatibil 2 Perna pentru Bose QC15
caracteristici pernițe pentru Bose Qc15 QC2 căști
Tip De Element Tampoane Pentru Urechi
Numărul De Model Ear pad Pernă Pentru BOSE QC15 QC2 Căști
Pachet No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea