Ciclism Ochelari Polarizat Ochelari De Biciclete Ochelari De Soare Munte Biciclete Rutier Bărbați Femei 5 Lentile De Ochelari, Echipamente De Ciclism

71.64lei

102.37lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Ești încă în căutarea pentru încredere anti-orbire pahare transparente pentru a preveni efectul de orbire atunci când de conducere pe timp de noapte?

Cum se poate de elegant și durabil viziune de noapte de conducere ochelari pentru a proteja ochii de radiațiile solare în timpul zilei?

Paharele face de conducere pe timp de noapte mai ușor!

Descriere produs

1. Da cel mai bun cadou pentru un iubit fan de sport, un fan de funcționare, jogging, ciclism, navigatie, pescuit sau la schi.

2. Polarizate de înaltă definiție viziune lentile pot filtra orbitor farurile pentru a preveni oboseala ochilor și dureri de cap, și aduce confort și siguranță.

3. Strat Anti-orbire și ultra-pure lentile de materiale pot oferi mai clară și mai clară viziune, astfel încât să puteți conduce mai mult în condiții de siguranță și confortabil..

Atribut de produs

Material: PC

Stil: Polarizate, windproof, sportiv

Culoare rama: rosu, albastru, negru, alb

Stil de cadru: cadru jumătate

Tip: ochelari Polarizati

Ambalare: 1*cadru+5*lentile

Memento cald

1. Vă rugăm să rețineți că, din cauza efectelor de iluminare, monitor brightness / contrast setări / etc e, vor exista unele mici diferente de culoare din imaginile și elementele reale.Măsurată de mână, abateri de 1-2 cm sunt posibile.

2. Vă rugăm să ne lăsați un mesaj dacă aveți orice întrebări.Vom răspunde și-ți oferim cele mai bune servicii.

Etichete: polarizat ochelari de soare ciclism 3 lentile, ochelari de soare lentile 5 om, ochelari rockbros 5 lentile, tactic ochelari de soare lentile 5, ciclism ochelari de soare lentile 5 miopie, ciclism ochelari de soare 3 lentile, ciclism ochelari de soare 5 obiectiv 2 rame, ciclism ochelari lentile 5, oakley ochelari de ciclism 5 lentile, polarizat ochelari de ciclism 5 lentile de ochelari de soare

Gen Unisex
Material Cadru TPU
Tip De Element Ochelari
Lentile De Material Policarbonat
Lens Înălțime Alte
Lentile Optice Atribut Alte
Tip Sport Ciclism
Obiectiv Lățime Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea