Ecran de înaltă Calitate pentru LG G5 LCD Original 5.3" Display Pentru LG G5 LCD H850 H840 H860 Ecran Tactil Digitizer Montaj gratuit nava

127.60lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Stimate client , bine ati venit la magazinul nostru .Avem linie de producție, putem oferi produse direct și de a oferi produse la un preț en-gros .Pls Citeste inainte de a cumpara 1. Vă rugăm să verificați elementul aspectul atent la prima dată când l-ați primit pentru a confirma dacă există aspectul ruperii.Dacă orice probleme, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați și furnizarea de fotografii pentru problema.Vom rezolva pentru tine în curând.

2. Nu instalați elementul imediat după ce a primit.Vă rugăm să încercați să verificați elementul funcție de plug flex conector pentru telefonul dvs., în primul rând.Elementul a fost găsit ați instalat Sau cu adeziv de lipit nu vor fi schimbate Sau returnate.

3. Vă rugăm să rețineți că există mai multe șuruburi când înlocuiți ansamblul.Ele sunt de diferite dimensiuni și masă.

\'D mai bine pentru a le marca Sau va fi ușor de spart ecranul, dacă ai pus surubul la loc nepotrivit.Notificare

Noi nu suntem responsabili pentru orice daune cauzate de instalarea acestui accesoriu.

Vă sugerăm să vă sunt familiare sau de a cauta un profesionist pentru demontarea dispozitivului, sau în caz contrar s-ar putea deteriora sau rupe dispozitiv.Dacă aveți orice întrebări suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Etichete: lg g5 se, lg ecran, oem lg g5 ecran, display lg, lh g5 ecran, display lg l5, ecran display lg g5, modelul lg g5, lg, lg g5 pet ecran

Compatibil Brand
QC
pret
Compatibil Marca LG
Rezoluție De Afișare 1920x1080
Calitate
Nume De Brand maoiy
Ecran Tactil De Tip Ecran Capacitiv
Tip LCD și Touch Ecran Digitizor
Element Stare Noi
Ecran > 3"
Material IPS
Garanție
Culoare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea