DELAVAN 30609-2 (SNA .20) Sifon de deșeuri duzei de ulei,Delavan aer duza sifon,arzător de combustibil,siphone con plin duza

94.97lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

DELAVAN-Sifon duza de deșeuri duzei de ulei a folosit duzei de ulei

Produce un solid con de pulverizare cu model extrem de fin cu particule de dimensiuni de la low presiuni de aer și joasă CFM.

Debite, spray unghiuri și picături de dimensiuni pot fi

modificat, cu limitări, cu variații în aer, lift, etc. relativ mare de pasaje.

Bloca funcționarea fără de volum redus datorită relativ mare de pasaje.

Excelent pentru ulei de deșeuri aplicații.

INSTALARE

Compresorul de aer ar trebui să fie capabil să furnizeze cel puțin 10% mai mult aer decât valorile specificate.Toate de combustibil și de aer linie de conexiuni trebuie să fie strâns.Orice scurgeri, mai ales în linia de combustibil, va avea un efect negativ asupra lift caracteristici.

Duza va curge fie într-o poziție orizontală sau verticală.Lift distanta pentru o vertical montat duza este măsurată de la nivelul de lichid până la capăt (fata) a duzei.

Dacă arderea aplicație nu permite utilizarea unui nivel constant dispozitiv, excelent spray caracteristici pot fi obținute cu ajutorul unui combustibil pompă dozatoare și un compresor de aer.De asemenea, este posibil să se opereze duza închis într-un sistem presurizat folosind presiunea aerului atât pentru ridicare și pulverizarea combustibilului.

1, DELAVAN 38745-2 DA2 DUZA - ÎNLOCUIEȘTE REZNOR 107310

DA-2 Sifon de Aer Duza de Pulverizare Caietul de sarcini

(În funcție de psi de aer utilizate și ridice caietul de sarcini poate varia drastic)

8.0 psi aer

Lift 0.50"

Debitul este de aproximativ 1.50 gph.

Cu un 80° unghi de pulverizare.

Tip DA sunt de un design similar cu SNA (sau 30609) dar sunt dezvoltate pentru a arde uleiuri cu viscozitate foarte mare .

Bloca funcționarea fără de volum redus datorită mare în interiorul pasaje și orificiu.

2,DELAVAN 30609-28 SIFON DUZEI UTILIZATE PE CLEAN BURN CB90D, CB 90 D & Energylogic 340 / 350 Curat Arde o parte # 32006

Etichete: deșeurile de ulei de arzător de căldură, con gol duza, arzător de deșeuri, duza de ulei, burner duză de ulei, pentru ulei uzat, pisoi toaletă, deșeurile de ulei de arzător piese de schimb, sirena de toaletă, pompa pentru arzător

Tip Pulverizatoare
Numărul De Model Sifon de deșeuri duzei de ulei
Tip De Metal Alama
Nume De Brand idg
Pulverizator Tip pompa
Material Metal

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea