KATELVADI Gladiator Cristal Sandale de Vara Negru 7CM Tocuri Subtiri Pentru Femei Pantofi de Cristal Sandale Tocuri inalte KL-004

151.09lei

302.14lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Tocuri De Cristal Sandale Pentru Femeie

Detalii Informații

Dimensiune : 34,35,36,37,38,39,40,41,42 Material: Turma Toc: 7 CM Culoare:a se vedea ca imagine Ocazie:Vocal concert,Seara, Petrecere, Bal,Cocktail, Nunta,locul de Muncă,performancer

FOARTE FOARTE Important Note

1.Vă rugăm să constate dimensiunea va fi de 1-5mm eroare ca manual. 2.Unele dintre cumpărător a spus că pantofii se potrivesc mai mici decât de obicei,dacă piciorul gras sau larg,vă rugăm să alegeți una sau două dimensiuni mai mari decât dimensiunea normală. 3.dacă nu sunteți sigur de dimensiune,vă rugăm să măsurați lungimea piciorului și picior circumferinta conform fotografia mea.Alege dimensiunea nu în funcție de lungimea piciorului numai,vă rugăm să măsoare piciorul lungimea si circumferinta picior împreună înainte de a comanda.NU alege dimensiunea de dvs. locale, SUA/marea BRITANIE/RU/UA/CA dimensiune sau de a ghici dimensiunea.

Modelul Arată

Produs Arată

PLATA

În prezent, puteți plăti folosind Boleto, Visa, MasterCard, QlWl, Western Union, Maestro card de debit, WebMoney,Paypal și transfer bancar.Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Balioilhaircare.ro în viitor.

LIVRARE

AlI produsele noastre vor fi livrate către cumpărător adresa care a oferit de către cumpărători, vă rugăm să confirmați adresa dvs. înainte de plată.Vom trimite articole în termen de 3-7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. (Vacanțe poate fi prelungit)

Se ÎNTOARCE

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

CULOARE NEPOTRIVIRE

100% poze reale.Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive , vă Rugăm să în natură prevalează.

FEEDBACK-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul și de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu noastre ltemi și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

DESPRE NOI-KATELVADI GNAFILNIQIL

KATELVADI GNAFILNIQIL originea în 2012,principalul produc femei pe tocuri, avea cizme,sandale,balerini și catâri etc. marca de KG (KATELVADI GNAFILNIQIL) este Marca de Top de pe Balioilhaircare.ro, noi vă va oferi de înaltă calitate și cele mai la modă stiluri pentru tine.Fabrica, Cu o producție anuală de 3 milioane de perechi, este vândută în principal în Europa, America, Asia de Sud-est, Rusia și alte țări.KATELVADI GNAFILNIQIL slogan---Top Viață de Calitate!

Etichete: piatra colectorului seturi, scarbosi 4g copii, ceas, mini skateboard bărbați, zăpadă salopeta copil, piatra carneol bărbați, autocolante casca fox, mini skatepark lemn, ruj vinovăție culoare, scarbosi exercițiu sfaturi

Tip De Element Sandale
Toc De Tip Tocuri Subtiri
Înălțime Toc Mare (5-8cm)
Sezon Sandale De Vara
Numele Departamentului Adult
Sandale Tip Gladiator
Branț Material PU
Materiale De Captuseala PU
Spate De Tip Counter Curea Glezna
Element De Moda Cristal
Dimensiune Marime mare pentru femei sandale
Partea Căpută Tip Deschide
Se potrivesc Se potrivește mai mici decât de obicei. Vă rugăm să verificați acest magazin este de dimensionare info
Numărul De Model KL-004
Stil sandale Femei
Origine NC(de Origine)
Toc sandale cu toc
Material De Talpa Cauciuc
Tip Femei Sandale
Material De Sus Turma
Cu Platforme No
culoare sandale negre
Tip De Închidere Catarama Curea
Model Tip Solid
Gen femei sandale
Model Sandale Gladiator
Pantofi Stil sandale gladiator femei
Nume De Brand katelvadi gnafilniqil
Ocazie Sandale De Moda

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea